HH Google'da arananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanane12

Banned
Reaction score
0
Selam

Arkadaşlar sitenin en altında bir plgin yüklü ya hani. googledan kim ne aramışta burayı bulmuş onu gösteren . Orada yazanlar hep adult resimler kızlık bozma falan bu sizi rahatsız etmiyormu gerçekten. hh nin adult sitesimi yoksa teknoloji sitesi olarak mı anılması hoşunuıza gider. :vur

HackheLl ne aduLt sitesi ne de Teknoloji sitesi...

HackheLL Forum Sitesidir... Her seviyeye uyqun içerik barındırmaktadır... 7'den 70'e hitap eden bir forumdur... diLeyen istedikLerini görmeyebilir... ;)

ayrıca şikayetinde bahsettiğin mevcu forumun tags (etiketLeridir..) bu ne işe yarar dersen googLe vb. arama motorLarında HackheLLin daha çabuk buLunmasını saqLar... bununLa birLikte Pr de yuksekse HackheLL daima üst sıraLarda görünür... Tags yani etiketLerin ana sayfaya koyuLuş amacı GoogLenin siteyi daha iyi indexLemesini saqLamak içindir.. ve göze çarpmaması için en aLta koyuLmustur... Forumun en aLtında da oLduquna göre oraya inipte bişi buLamıacaqımıza göre anLamsız bir şikayet oLsmus ; )

HackheLL Forum Sitesidir... Her seviyeye uyqun içerik barındırmaktadır... 7'den 70'e hitap eden bir forumdur... diLeyen istedikLerini görmeyebilir... ;)

ayrıca şikayetinde bahsettiğin mevcu forumun tags (etiketLeridir..) bu ne işe yarar dersen googLe vb. arama motorLarında HackheLLin daha çabuk buLunmasını saqLar... bununLa birLikte Pr de yuksekse HackheLL daima üst sıraLarda görünür... Tags yani etiketLerin ana sayfaya koyuLuş amacı GoogLenin siteyi daha iyi indexLemesini saqLamak içindir.. ve göze çarpmaması için en aLta koyuLmustur... Forumun en aLtında da oLduquna göre oraya inipte bişi buLamıacaqımıza göre anLamsız bir şikayet oLsmus ; )

ağzına sağlık usta fazla lafa gerek yok gercekten acık her şey

Arda kardeşime katılıyorum.
Hackhellde aradığımız herşeyi buluyorsak reklamlar sayesinde bu site ayakta ve bize hizmet sunuyor.
Gülün dikeni gibi hackhellinde böyle şeyleri olması gayet doğal.
Bu yüzdendir ki önemsememeli gözden kaçırmalıyız tagları.
Hassaslığınızı anlıyorum ama HackHeLL olmasa daha mı iyiydi sizce?

Dostum, adult olsun olmasın olayı değil bu. Olsun görmeyende görmesin o ayrı mesele. Benim demek istediğim tag'lar da değil, sen taglardan bahsetmişsin ancak o en alttaki eklenti bu sitedeki taglar değil google'da kim neyi aratmışta burayı bulmuş o tarz birşey. orada çoğu da böyle ahlaksız yazılar yani.. Bundan bahsettim kısaca :vur

alta eklemiş oldugumuz etiketler siteye google tarafından aranıpta en çok ziyaret edilen konular bunun sebebi şu çok fazla adult konusu çıkıyo fakat bu bizim vbseo geçip linklerimizin silinmesiyle yeniden indexlerimizin google tarafından oluşmaya başlmasıyla degişim göstermekte yarın bi gün çok farklı konularda o etiketlerde görüceksin belki islam ile ilgili serbest kürsüyle ilgili çok aranan birşeyde karşına çıkacaktır. bu sitenin conseptinde olan adulttun agırlıklık oldugu anlamına gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri