HH Radio Tekrar Açılsın Mı ?

HH Radio Tekrar Açılsın Mı ?

• Kullanılan toplam oy
    38

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar bildiğiniz üzere HH büyük bir değişim yaşıyor, HHresim - HHtunnel - HHvideo - HHsözlük ile artık çok daha geniş kitlelere hitap ediyor. Bu bağlamda, HH Radio uygulamasının da tekrar hayata geçirilmesi dileğiyle.

Çok Güzel Bir Konuya Değinmişsin dai + 1453

açılsın tabiki.

Arkadaşlar 40 Kere Açıldı Herdefasında Böyle Olumlu Destek Verildi ve Sonuç Her Seferinde Hayal Kırıklığı

-

Ben Şimdi Şartların Yerine Oturmaya Başladığına Ve Açılınca Başarılı Olacağına İnanıyorum :goz:

AçıLsın ELbette... Ama Siteye GiriLdiği Gibi AçıLmaLı, DinLemek İstemeyen KapatabiLmeLi, Örneğin Sağ Üstte Küçük Bir Media PLayer ŞekLinde GözükmeLi Sitede İsteyen Oradan Açıp KapatabiLmeLi Gibi, Öteki TürLü Yine FarkLı ŞekiLde BağLanıLırsa BaşarıLı OLmaz Diye Düşünüyorum...

KesinLikLe AçıLmaLı Ama Üstte BeLirttiğim ŞekiLde OLmaLı...

açılmasın.Gereksiz.radyo dinlemek isteyen alsın bir radyo dinlesin :=)

Arkadaşlar 40 Kere Açıldı Herdefasında Böyle Olumlu Destek Verildi ve Sonuç Her Seferinde Hayal Kırıklığı

-

Görüşüne saygı duymakla birlikte, katılmadığımı belirtmek isterim. Sonuçta HH Tr'nin en büyük sitesi ve büyük oynamak zorunda, ses getiren şeylerle bu işe girildiyse ( Yukarıda saydığım diğer uygulamalar ) bunun devamını getirmek gerekir, bu da yine ses getiren bir uygulamayla, yani HH radio uygulamasıyla olur.

açılmasın.Gereksiz.radyo dinlemek isteyen alsın bir radyo dinlesin :=)

Konu herhangi bir radyo dinlemek değil arkadaşım, HH'den birilerini dinlemek. Bu uygulama site üzerindeki birleştirici gücü kesinlikle artıracaktır. Yoksa biz de biliyoruz gidip bir radyo alıp dinlemeyi.

Bence altyapı iyi olmalı,ayrıca bu iş ile uğraşacak kişilerinde olması gerekir,yani iyice bi fizibilitesini yaptıktan sonra işe konulması gerekir

Görüşüne saygı duymakla birlikte, katılmadığımı belirtmek isterim. Sonuçta HH Tr'nin en büyük sitesi ve büyük oynamak zorunda, ses getiren şeylerle bu işe girildiyse ( Yukarıda saydığım diğer uygulamalar ) bunun devamını getirmek gerekir, bu da yine ses getiren bir uygulamayla, yani HH radio uygulamasıyla olur.

Konu herhangi bir radyo dinlemek değil arkadaşım, HH'den birilerini dinlemek. Bu uygulama site üzerindeki birleştirici gücü kesinlikle artıracaktır. Yoksa biz de biliyoruz gidip bir radyo alıp dinlemeyi.

Bende Destek Görülcekse Açılmasını İsterim Hatta Radio yu Tamamen Ben Kurmaya Razıyım Ah Bide Tutsa

AçıLsın Tabii :)

HH radio,yabancıdil çeviri,video(yaho tube gibi) istiyoruzda istiyoruz :durdurun

Bizi Devlet babada durduramasın istiyoruz oda olur mu :p

bizde zamanında destek cok verdık gecelerı sabahlıcakdık neredeyse ama ilk başlarda herkez olsun olsun dıyolar sonra tırt gerçekten gönül verecekler bu işe sarılmalı yoksa radyonunda tadı cıkmıyor 1 kişiyede müzik dinletmenin bi anlamı yok

arkadaşlar bence açılsın ve açılırsa ben yayın yapmaya gönüllü olurum. radyo için özel bi msn adresi açarız istekleride alırız muhabbetimizi de yaparız. arkadaşlarımızın istediği bi konu olursa onun üzerinede konuşuruz güzel olur.

Geri