HH sinevizyon Mod. Adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Oncelıkle Selamlar ; HackheLL Sinema Bolumune Asistan Moderator Adayıyım .Tam bır sınema Fanatıgıyım , Ve O bolume cok Faydalı OLacagımı Dusunuyorum , Sureklı Onlıne Duruyorum sıtede , Eger sız KardesLerim Uygun Gorurlerse +(oLumLu)/-(oLumsuz) Goruslerınızı Beklıyorum ...

siteye kayit oldugun gunden beri yaptigin paylasimlar belli kardesim..
cok aktif bir uyesin.. hayirLisi neyse o OLsun..

++++1903

sinevizyon ilgi alanım sayılmaz ama diğer paylaşımlarını takip ediyorum kardeş.. benden ++++

ihtiyac warsa oLabiLir . . .

Sitede aktifsin..Paylaşımlarında güzel..

+

Keşke benimle konuşup oyle aday olsaydın...
Kişiliğin yerinde birine benziyorsun sanırım forumda yüz kızartıcı 1 cezan'da yok...bunlar mod olmanda + 1 etken ama...
Bölümün şu anda ikinci bir moda ihtiyacı yok

Üzgünüm -1

Asistan mod adayıyım ama ben Mod degıl ? ..

hayırlı olsun ulaş kardeşim bendende kocaman bi +++++++++++++

Bölüm modu gerekeni söylemiş kişiliğine ve paylaşımlarına sözüm yok aktif birisin fakat ihtiyac oldugunuda dusunmuyordum zaten Eksi

Şimdilik ben de ihtiyaç olmadığını düşünerek (-)

Arkadaslar Ben mod adayı degılım Asistan Mod adayıyım .....

Sanırım ben yanlış bakmadım ve Sinevizyon bölümünde sadece 16 konun var ve en eskisini kasım ayında açmışsın..1 ay 4 gün boyunca sadece 16 konu açmışsın ve bekletmeden adaylık koymuşsun..Benden eksi bir :goz:

olmaman için neden yok söz birliği yapmış gibi bütün modlarda olmaz diyor
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

16 konum var ama Bundan boyle oraya yogunlasıcagım Hem sınevızyon bolumu gercekten durgun canlandırmak lazım fazla gorevlı goz cıkarmaz hem kısılıgım karakterımde beLLi yanı amacım yardım etmek 2 kısı daha ıyı cekıp cevırırz orayı dıye dusunuyorum Ve ASISTAN MODERATOR ADAYIYIM moderator degıl dıkkatınızı cekerım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri