hh sorrunu.. yada benim pc

anot

New member
Reaction score
0
ben hackhelli ashaa yukari 2 saat geziyorum hergun ama 4 5 kez kapamak zorunda kaliyorum

Sebep : Konudan konuya gechemiyorum .... diyelim mail hack bolumunde bir konuya girdim ... orda kaliyorum ... geri dugmesine basilio ama gechmio dier sayfaya ... ana sayfa dugmesine basiyorum ... ykluo .. ayni sayfada kalio... mesaj yaziyorum mesaj yaziliyor diyo oyle donuo kalio...bu yuzden de pencereyi kapamak zorunda kaliyroum ... bi bakarsaniz sevinirim :eek:

2. Teshk duumesine basiorm ... pencere achilip kapanio... bu antivirusumden kaynaklanio olabilir mi ?

3. Ben shu anda ingilteredeim we butun kullanicilar offline gozukuo ...herkezzzz ... konu .. .yeni konu achilio ... uyeye bakiyorum online mi die ... o bile offline gozukuo ... ulkeler arasindaki zaman dilimnde m isorun war ?

valla bende hiç böyle sorunlar olmadı..

büyük bi ihtimalle senın pc de sorun var kimsede böle sorun yok sanırım.Pc ne bi format cek istersen :) kurtulursun belki

bence senin bilgisayarında bir sorun var veyatta internette
HH De sorun yok oLmazda

bence senin bilgisayarında bir sorun var veyatta internette
HH De sorun yok oLmazda!!!

actor flood yapmısın msjlardan birini sil kardes!bazen bende de bole yavaslamalar oluyo!ama bole abartılı seyler diil!sistem deki gerekisiz seyleri bi program ile temizlet daa sora bi gusel disk birlestirici yap!bide registry cleaner programları ile registry bi temizlet!baya bi sorunun cozulecektr...

format dısında öneri hımm başka bilgisayar satın alabılırsın :D:D

Bilmiyorum ama sorunun HH den değil senden oldugu belli.

Tarayıcını deiştirebilirsin mesela..

bende olmuyo böle bişiy heralde senin pc de bi sorun var

Geri