HH'de En Sinir - Uyuz Olduğunuz Cümle

HH'de En Sinir - Uyuz Olduğunuz Cümle Nedir ?

• Emeğe Saygı

Kullanılan: 25 23.6%
  • Teşekkür Edelim

Kullanılan: 12 11.3%
  • Daha Önce Verildi

Kullanılan: 40 37.7%
  • Paylaşım İçin Sağol

Kullanılan: 5 4.7%
  • Güzel Paylaşım

Kullanılan: 1 0.9%
  • Klavyen Zeval Görmesin

Kullanılan: 10 9.4%
  • Eline Sağlık

Kullanılan: 1 0.9%
  • Sağol Kanka

Kullanılan: 12 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Anket kapatılmış .
MozoLe Miяach;4372404' Alıntı:
ßen ßi Tek FeLLs2'ye Uyuz oLuyorum.. ßu ŞıkLarın Hepsını Tek ßaşına UyquLamaLı oLarak Yapıyor Kendısı Zaten.. (=

FeLLs2 İsmini İçeren ßi Şık ekLemen Lazım AsLında.. =D

KatıLdıGım Nadir $eyLerden..
Adam TE$ekkürLer Dior Teşekkür Etmiyor..

virüs uyarısı olayı beni bitiriyo :)

Bu Konu Defalarca (yüzLerce ) kez VeriLdi. KapaLı:D

Bence forumlarda olabilecek çok normal şeyler hepside içimizde acemi olanlar var benim gibi bence gıcık kapılacak bişey yok:D

Emeğe Saygı = ben bir emek harcadım karşılığında saygı duymanızı istiyorum çokmu
Teşekkür Edelim = uğraşmışım bi teşekkürü çok görmeyin
Daha Önce Verildi = arkadaşlar aynısından zaten var boşa bir daha açmayın konu açarken dikkatli olun
Paylaşım İçin Sağol = emek harcayanın emeğine saygı duyduğumuz için teşekkür edioz
Güzel Paylaşım = paylaşım güzel olmuş diyor
Klavyen Zeval Görmesin = bunu çok az insan kullanır ve bunda da kötü birşey yok ellerin dert görmesin gibi bişey
Eline Sağlık = teşekkür edilio
Sağol Kanka = her ne kadar kanka kelimesi bazılarına saçma gelse de aynı forumda olduğumuzdan ve bilgi alışverişi yaptığımızdan zaten dost değilmiyiz samimiyet yani
KİŞİ KENDİ DÜŞÜNCELERİNDE ÖZGÜRDÜR O YÜZDEN BENCE BU KELİMELERDEN HİÇ BİRİ SİNİR YA DA UYUZ OLUNACAK BİŞEY DEĞİL (kişisel görüşümdür diğer arkadaşların düşüncelerine saygı duyarım)

Emeğe Saygı = ben bir emek harcadım karşılığında saygı duymanızı istiyorum çokmu
Teşekkür Edelim = uğraşmışım bi teşekkürü çok görmeyin
Daha Önce Verildi = arkadaşlar aynısından zaten var boşa bir daha açmayın konu açarken dikkatli olun
Paylaşım İçin Sağol = emek harcayanın emeğine saygı duyduğumuz için teşekkür edioz
Güzel Paylaşım = paylaşım güzel olmuş diyor
Klavyen Zeval Görmesin = bunu çok az insan kullanır ve bunda da kötü birşey yok ellerin dert görmesin gibi bişey
Eline Sağlık = teşekkür edilio
Sağol Kanka = her ne kadar kanka kelimesi bazılarına saçma gelse de aynı forumda olduğumuzdan ve bilgi alışverişi yaptığımızdan zaten dost değilmiyiz samimiyet yani
KİŞİ KENDİ DÜŞÜNCELERİNDE ÖZGÜRDÜR O YÜZDEN BENCE BU KELİMELERDEN HİÇ BİRİ SİNİR YA DA UYUZ OLUNACAK BİŞEY DEĞİL (kişisel görüşümdür diğer arkadaşların düşüncelerine saygı duyarım)

Söylediklerine aynen katılıyorum da, bak şimdi
Haber ; Türkiye Global Krizden Ağır Yaralar Aldı
Cevap ; Emeğine sağlık güzel paylaşım...

Bunlardan bahsediyoruz :)

Banned Pls !

Konu Locked Pls !

Ban attım.

Ban yedim.

Abi bana ban attın !

Uyuz oluyorum dailar :D

Geri