HH'de Sinir Olduğunuz Şey Ne?

HackHell'de Sizi sinirlendiren şey ne?

• Sitenin sağdan soldan çıkan reklamları.

Kullanılan: 62 59.0%
  • Sitenin kendini bilmez üyeleri.

Kullanılan: 16 15.2%
  • Sitede verilen gereksiz, saçma paylaşımlar.

Kullanılan: 8 7.6%
  • Sitemiz gayet güzel böyle devam.

Kullanılan: 16 15.2%
  • Diğer

Kullanılan: 3 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    105

ridvan5005

New member
Reaction score
0
:saskinHackHell'de Sizi sinirlendiren şey ne?:melek​

sürekli çıkan reklamlar hemde o reklamla sitede gezinmemizin hızını düşrüyo!!

yaw reklamlar adamı deli edio. bi de bilmiyorum sorun benim pcde de olabilir ama biraz ağır. diğer sitelerde bole sorun olmuyo. herşeye reğmen mükemmel bi site:)

Bu tarz açılan anketlere ve bu anketleri açan kişilere sinir oluyorum : )

sitede bi tesk butonuna bi konuya tıkladığımda ayrı bi sayfadan eklam cıkıo deli edio beni ... diğer hersey gayet güsel

Saçma Saçma Çıkan Reklamlar+ COK GEREKSİZ MOD VAR !!!!!!!!!!!!!! :mad:

sitenin kendini bilmez üyeleri + sürekli birilerine laf sokmak için bekleyen üyeleri + sürekli birlerinin yalakalıgını yapmak için uğraşan üyeleri + meyve veren ağaçı taşlayan üyeleri + kafası güzel olup ona buna tehdit edip küfür eden üyeleri

reklamlar reklamlar reklamlar

Sitenin kendini bilmez üyeleri. __________bi Laf bi insana bi kere söyLenir dimi ama hiÇbiri anLamıoki yazıkk :victory

sitenin kendini bilmez üyeleri + sürekli birilerine laf sokmak için bekleyen üyeleri + sürekli birlerinin yalakalıgını yapmak için uğraşan üyeleri + meyve veren ağaçı taşlayan üyeleri + kafası güzel olup ona buna tehdit edip küfür eden üyeleri

Aynen :(

Sitede ßence Çok Kendini ßiLmez üyeLer Var RekLarimi engeLLeyeßiLiyoruz ama ßunLaRI asLa Ayrica RekLam oLmasa Suan Hh'de oLucaginizi mi Saniyorsunuz :goz:

Peki Kendini ßiLmez ÜyeLeri Naßicaz.. NasiL engeLLicez..

^^

sürekli çıkan reklam bazen can sıkıcı bir hale geliyor..

Sitede verilen Abuk SUbuk Konular

Geri