hhdivx.com neden kapandı!

Solariz

Administration
Reaction score
0
Ampec filmcilik ve ticaret ltd şirketinin temsilcisi bulunduğu firmaların forum içerisinde ticari amaçla, çoğaltım, dağıtım ve yayımı ile ilgili bizlere yapmış oldukları uyarı sebebiyle Hackhell Yönetimi Olarak almış oldugumuz Karar Dogrultusunda hhdivx.com kapatma kararı verilmiştir..

Kimse Bizi yıldıramaz yıldıramıyorda bu proje dahada büyük projelere bizleri tetiklemiş durumda ilerleyen günlerde bu tarz şirketler için onların kuralına göre oynıycamızıda belirtmek isterim yeni daha güzel projelerle karşınızda olucaz..

Hackhell Yönetimi

WaLLa UzuLdum Abi ya :S ßen Takip Ediodum Ordan Ne GuzeL FiLm'Leri :(

çok yakın zaman belki bilgisayarlarınıza indiremiyceksiniz o zevki sizlere tatırmıycaz ama indirmeden izleme zevkini tadıcaksınız =) doya doya indirmeden izlemek daha bi güzel olucaktır eminim ilerleyen günlerde hep birlikte görücez..

çok yakın zaman belki bilgisayarlarınıza indiremiyceksiniz o zevki sizlere tatırmıycaz ama indirmeden izleme zevkini tadıcaksınız =) doya doya indirmeden izlemek daha bi güzel olucaktır eminim ilerleyen günlerde hep birlikte görücez..

Owww Solariz İN süPriziii warrr oLeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:biggrin

indirmeden İzleMekk Süperr Daii

Ehh ßak SoLariz Abi Ishte ßu Super OLur :) SabırsızLıkLa ßekLioruz :)

herkes bizi kıskanıyor takıyor ama vız be kanka

biLgiLer için saoLasın eksik oLma...

bende üzüldüm ama yapicak birsey yok
daha iyi projelere imza atacagiz insallah

meyve veren ağaç taşlanırmış..

birsürü site varken hackhell'le uğraşmalarının nedeni hackhell'in gerçekten çok büyük bir site olmasından kaynaklanıyor.. kıskananlar çatlasın :D

Sadece hackhell'le uğraşılmıyor etik olmak gerekirse , kendini insan sıfatına koyan tipler milletin ekmeğiyle oynamayı kendine meslek edinmiş.
Size istemediğiniz kadar örnek gösterebilirim..
Bunun için azim gerekir..bu azim'de HH Yönetim'inde var diye görüyorum..
Allah sabır versin kolay gelsin.

hayırlısı olsun.. bekliycez bakalım.

Korsana,illegale bulaşmamak en iyisi aslında kafan rahat olur öyle bir yol olsa .....

muchos graciassss...:)

bir önceki smiley iconu cok cirkinmis...özür...

BizLe uğraşmaLarının sebebi birkaç tane parazitin şikayette buLunması oLabiLirmi ??

hackhell e inanıyoruz...gerçek korsanların hakkından gelecektir....güç sizle olsun....

Geri