hhdivx.com neden kapandı!

işleri guclerı yok ugrasıolar gıdın baska sıtemı yok kardesım onlarla ugrasın...ama hayırlısı bakalım ne olcak...

Online olarak Türkiyede biraz zor olur kota sağolsun ama Macaristan da kotada yok int çok hızlı rahat rahat izleriz :)

Üstad bari filmlerin linklerini dosya halinde verebilirseniz iyi olur.Benim gibi arşivciler için kötü oldu bu olay her ne kadar yasalda olsa.Misalen linkler yazı dosyası halinde kaydedilse ve RS ye atılsa isteyen ordan linklere ulaşsa iyi olurdu hani.Siz ne dersiniz ?

Çok üzüldüm kapandığına sitenin...
Neyse bütün Star Wars serisini indirebildim :D:D
direk izleme olayı da süper olur walla ne diyim elinize sağlık Solariz uğraşıyorsunuz..

bilgilendirme için saol

üzücü
Alıştık artık biz yeniliklere kanımızda var :durdurun

evet iyi karar vermişsiniz..

kurallara uyalım

hhdivx kapanmasına üzüldüm ama haksızlık bu bence net aleminde cok film siteleri var ama sadece bu neden kapanıyor anlamadım gitti Solariz ??? ve o siteler gün geçtikce büyüyor ve onlara birşey diyen neden olmuyor onuda anlamış değilim valla

hhdivx kapanmasına üzüldüm ama haksızlık bu bence net aleminde cok film siteleri var ama sadece bu neden kapanıyor anlamadım gitti Solariz ??? ve o siteler gün geçtikce büyüyor ve onlara birşey diyen neden olmuyor onuda anlamış değilim valla

Bu tip warez yayınlayan web siteleri yurt dışı bağlantılı olduğunu biliyorum..

hackhell sitesini çok seviyorum. bunun hackhell'e olması beni çok üzdü. çünkü bence hackhell "sınır tanımayan bilgisayarcılar'ın yeri" olmalıydı. ben öyle görüyordum en azından.hele hele hackhell(HH) baskı yaplması beni de kızdırdı. SEVGİLİ ADMİN VE MOD ARKADAŞLAR ve DEĞERLİ ÜYELER SİTEMİZE SAHİP ÇIKALIM. BU SİTE HEPİMİZİN. BU SİTEYİ DİĞER BASİT SİTELERDEN FARKLI KILMALIYIZ. HEPİMİZ "HACKHELL'Cİ" OLMALIYIZ VE SINIR TANIMAMALIYIZ. EN GÜÇLÜ BİZ OLMALIYIZ. BU YÜZDEN SİTENE SAHİP ÇIK. SİTEN SEİNİN NAMUSUNDUR! SAYGILARIMLA VE BAŞARILAR HACKHELL.

NEYMİŞ EFENDİM KANUNLAR FALAN DEMEYİN. HERKES KENDİ KANUNU KENDİSİ KOYUYOR. DÜNYA DÜZENİ BÖYLE DİYE BEN ONA UYMAK ZORUNDA DEĞİLİM.HERYERDE SINIR HER YERDE KURAL YETER ARTIK. SINIRSIZ ÖZGÜRLÜK İSTİYORUM BEN BU SİTEDE. GİDİN KURALINIZI VE KANUNLARINIZI BU SİTENİN DIŞINDA UYGULAYIN. DIŞARDA BİNLERCE, MİLYONLARCA CD KAÇAK SATILIYOR. HEM DE ORJİNAL FİYATINA MALİYECİLER BUNU BİLDİĞİ HALDE GEREKLİ İŞLEMLERİ YAPMIYOR. BUNUN YANINDA KAÇAK CD SATANLAR DA HİÇ HAKSIZ DEĞİL ÇÜNKÜ BİR ORJİNAL "WİNDOWS XP CD"SİNİN FİYATI TAM 108 EURO + KDV. YUH DEVE BİR DE +KDV VAR. "KRO EW ÇİYE MAL NEKETE. " DİYESİ GELİYOR İNSANIN. ARKADAŞLAR. HERŞEYİN BİR ÇÖZÜM YOLU VARDIR. O DA ŞUDUR GÜÇLÜ OLAN KANUN KOYAR. O YÜZDEN BİR YOLUNU BULUP BU SİTEYİ GÜÇLENDİRMELİYİZ. AMA KESİNLİKLE BEN BU SİTEDE ÜYELERİN GOLD, PLATİN, STANDART ÜYE GİBİ SINIFLAMALARA GİDİP ONLARIN SIRTINDAN GEÇİNEN BİR SİTE OLMASINI İSTEMİYORUM. İŞİ SİTEYİ BÜYÜTÜP REKLAM ŞİRKETLERİ VE FİRMALARLDAN GELİRİNİ SAĞLAYAN BİR SİTE OLMASINI İSTİYORUM. HERKESİ BU SİTEYE YARDIM ETMESİNİ BEKLİYORUM. REKLAMINIZI BURDAN YAP. HA SEN KİMSİN SENİN BURDAN KAZANCIN NE OLACAK DİYE SORACAK OLURSANIZ. BENİ KİMSE BİLMEZ BU SİTEDE. BEN SADE VE BASİT BİR ÜYESİYİM. BU SİTE HEP ZOR ZAMANLARIMDA YANIMDA OLDU. FİLİM+PROGRAM+HACK+YAMA+SAVE GAME......KONULARINDA DANIŞTIĞIM. GOOGLE'YE GİRMEDEN HERŞEYİ ANINDA BULDUĞUM. İÇİNDE ÖLÜ LİNKLERE PEK AZ KARŞILAŞTIĞIM BİR SİTE. GOOGLE GİRİYORSUN. BİR PROGRAM ARIYORSUN, İLGİLİ SİTELERE BAKIYORSUN. RAPİD'E BAĞLIYOR SONRA BBEKLİYTOSUN BEKLİYOSUN. NE BİLİYİM. YA KLASOR NOT FOUND YA DA ÇOK ESKİDEN KALMA ŞEYLER VAR. BU DA BENİ DELİ EDİYOR. İŞTE HACKHEL BUNU YAPMIYOR. ADAMI YARI YOLDA BIRAKMIYOR. BENİM DE TEK KAZANCIM BU! NE İSTERSEM ANINDA VAR. KARDEŞİM "AMPEC" SİTEYE UYARI YAPACAĞINA BU SİTEYLE ANLAŞMA YOLUNA GİT SEN DE KAZAN SİTE DE KAZANSIN. NE BİLİİM. AMPEC BU SİTEYE DESTEK OLSUN VE BU SİTE DE REKLAM ALANLARI AÇILSIN REKLAM GELİRLERİNİ AMPEC VE HACKHELL PAYLAŞSIN KARDEŞİM NEDİR BU YAW. ŞİMDİ BEN FİLİMLERİ NEREDEN İNDİRECEM........UUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFF HACKHELL İLK DEFA BENİ YARIYOLDA BIRAKTIN. SHREK1'İ İNDİRECEKTİM. NE GÜZEL. NEYSE YİNE DE SAĞOL HACKHELL. İYİKİ VARSIN.

birileri 3 milyon $ lık villasını satıp 15 milyon $ lık willa alsın diye telif hakları zımbırtısı tutturmuşlar.. gidiyor.. yemeyiz, yemiycezde :))) emeği korunacak olanların emeği değil başkalarınınkini koruyolar tabi becerebilirlerse :)))

Geri