Hiç Çok Kavga Ettiğiniz Biriyle Sonradan Çok Yakın Arkadaş Oldunuz mu?

Hiç Çok Kavga Ettiğiniz Biriyle Sonradan Çok Yakın Arkadaş Oldunuz mu?

• Kullanılan toplam oy
    85
Evet.Hatta denize girerken arkadaşla kapışoyoduk(Küfür ede ede).Orda kızları ile oturan Figen abla bize çook feci bi şekilde bağırdı , burda çocuklar war diye.Ben hemen kız arkadaşımı aldım kaçtım. :D Sonra gittim özür diledim kendisinden ve kızından.Şimdi sabah akşam birlikteyizz.Ve Kızı ile de şu anda sewgiliyiz..
"BÜYÜK AŞKLAR NEFRETLE BAŞLAR"
Boşa dememiş diğen..

Her insanın hayatında bu bir kaç kez olur ilk önce kavga edersin sonradan sıkı dost
olursun ama yine kavga edebilir ayrıla bilirsin var yani insan hayatında bu gibi olaylar.

benım kavgalar cok hasarlı oldugundan illakı dost olunamıyo : ))

Çok kavgaya gittim kişisel Olsun Tribun grub kavgası olsun ama gerçekten kavga iyi birşey deil ama dövdüm bir insanlar arkadas olmadım zaten :D

ђєάVєηśįś;3237625' Alıntı:
ewt en yakın dostum oldu ama şuan konuşmuyorum yamuk yaptı bana...

katılıyorm banada en yakın arkadaşım çok yamuk yaptı arkadasım kardeşim dedim insan bunları bana yaparsa ... :( sonuçta ben değiL o benim dostluğumu kaybetti

İlkokulda bi kız vardı her gördüğümde sataşırdım, sonra yakın arkadaş olduk hatta çıkma bile teklif ettim(kabul etmedi tabi:D)

İlkokulda bi kız vardı her gördüğümde sataşırdım, sonra yakın arkadaş olduk hatta çıkma bile teklif ettim(kabul etmedi tabi:D)

ayni olay benim basimdanda gecdi sonra kizla 1 sene cikdik sIkIldim ve birakmisdim :vur

soyle dıyeyım sureklı degılde ılk karsılasmamızda ıyı bır kavga edıp sonrada cok samımı arkadas oldugum cok var cevremde

Geri