hikayedeki mantıksızlığı çözün

Cakiin

New member
Reaction score
0
hikayedeki mantıksızlığı çözebilecekmisiniz bakalım arkadaşlar

bi fransız çift bir akşam dışarıya çıkmak istiyorlar. adam parkta doolaşalım diyor kadın parka gitmeyelim sıcakta kötü oluruz diyor.. kadın sinemaya gidelim hem klimalarıda var adam iyi olur diyor ve sinemaya gidiyorlar... aksilik sinemanın klimaları çalışmıyor kadın yelpazesinide götürüyor... sinemadada fransız ihtilali şeklinde bi film var.. adam sinemayı izlerken uyuya kalıyor.. ve rüyasında fransız ihtilalinde bi asker oluyor... ve yakalanıyor.. kafasını balta ile kesecekleri an kadının yelpazesi adamın boynuna denk geliyor ve adam orda ölüyor... kadının yelpazesi ile baltanın vurduğu an aynı anda oluyorr........

hadi arkadaşlar bulabilecekmisiniz bakalım

ewet arkadaaşım burda bi mantıksızlık var

adam öldüyse rüyasını kim nerden biliyor mantıksız deilmi şimdi bu

Sinemaya Gittiklerinde Klimanin çalişmadiğini Farkediyorlar ,sonra Kadin Yelpazesini Götürüyor Diyor ,bir Daha Evemi Döndüki Bu Kadin Anlatabiliyorum Değilmi Mantiksizlik Bu

GREAT İDEA' Alıntı:
Sinemaya Gittiklerinde Klimanin çalişmadiğini Farkediyorlar ,sonra Kadin Yelpazesini Götürüyor Diyor ,bir Daha Evemi Döndüki Bu Kadin Anlatabiliyorum Değilmi Mantiksizlik Bu
arkadaş bulmuş cevabii bende katiliyorum burasi olmasi gerekiyor

tebesir' Alıntı:

tebrikler dostum bildin ben baya uğraşılır diyordum ama buldun

ben daha önceden biliyodum ondan bekledim cevap bulunsun diye :)

bunda bir yanlişlik var cevap bu aolmaz bence hikayeyi sen eksik yazdin cünkü anca ozamn cevap senin dedğin gibi olabilirdiiii ayrica hikayenin mantikli bir yönü yok

tebesir' Alıntı:
bence cevap bu olmalıydı asıl mantıksızlık bu

Bi mantıksızlık daha var. Fransız ihtilalinde kafaları baltayla değil giyotinle keserlermiş.

aynen cevap dogru bencede mantıklı bı cevap

valla oyle kadin geri donuyor yelpaze almaya tabi o sirada yanian baska ne aldiysa :D

Geri