Hisset Beni

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0

Bilmem bilir misin bundan 9 yıl önce hayatım bulanmaya başladı yapayalnız kaldım bu hayatta. Hiç bir güvencem kalmadı yaşama insanlara dair.Her geçen gün uçurumun kenarına yuvarlandım adım adım. Yeni doğan her günde tekrar tekrar öldüğüm yaşamıma bir gün sen girdin aniden.Bir anda her şeyim değişti Ve o bulanık hayatıma giren en güzel tek çakıl taşım sendin eşin benzerin yoktu. Yalnızca seni sevdim, sana bağlandım, sana güvendim, yalnızca senin için ağladım, ağlamanın manasını yüreğimde bir mızrak misali hissettim, yalnızca senin için kanım çekildi
Ah meleğim dinle şimdi beni...
Böyle mi ayrılacaktık gülüm. Sonumuz böyle mi olacaktı aşkımız hayallerimiz umutlarımız yarınlarımız
Bu muydu? Sevgimizin ölümsüz aşkımızın bedeli bu muydu?Ailen miydi kutsal aşkımızın arasına giren.
Hani kimse ayıramazdı bizi kimse aramıza giremezdi bebeğim hani hani hani.
Nerede yeminlerimiz gecenin bir yarısında birbirimize çektiğimiz aşk mesajları söyle gülüm ne oldu yeminlerimiz. Hani kızımız olacaktı gülüm minicik bedeni ile koynumuza girip yatacaktı. Ne oldu gülüm kurduğumuz düşler hepsi bitti mi bir ‘’kendine iyi bak’’ cümlesi ile.
Kendime nasıl ne halimle iyi bakayım bebeğim benim tek yaşama kaynağım sendin hayatım nefesim kanım olmuştun şimdi vurdun beni durmadan ağlıyorum. Hani birbirimizi hiç ağlatmayacaktık ne oldu gülüm söyle.
Bak senin için her şeyden vazgeçtim yaşamım söndü bebeğim. Anlıyor musun söndü. Artık ciddi anlamda yaşamanın manası yok. Ciğerim yüreğim olmuştun. Sensiz söyle nasıl yaşarım. Nasıl nefes alabilirim söyle söyle. Gücüm artık tükendi bebeğim yaşamak haram bana sensiz gayrı. .
Ah meleğim bu satırları yazmak o kadar zor ki sana, son kez sesini duyabilseydim. Keşke Aradığımda telefonu açsaydın bebeğim.
Ah hayalin geliyor gözlerimin önüne son kez konuşuyorum hayalinle hayaline elveda diyorum ona sarılıyorum onu öpüyorum. Ne olurdu son kez sesini duyabilseydim söyle ne olurdu son kez sesini duyabilseydim…
Bak gözlerim kıpkırmızı oldu gülüm kan akıyor gözlerimden hiç böyle yaralanmamıştım hiç bu kadar ağlamamıştım.
Öyle yaralandım ki of of kelimeleri seçemiyorum nasıl anlatsam yüreğimdeki yangını bilemiyorum. Seni öyle sevmişim ki yürekten saf tertemiz duygularla…
Yüreğim titriyor sen yüreğin titremesini bilir misin sen hiç kendini boşluk ta hissettin mi. Yalnız başına kaldın mı? Boş duvarlara bakıp çaresizce ağladın mı? Gözyaşlarını silemeyecek kadar gücünü yitirdin mi? Ellerin titredi mi? Ah meleğim o kadar zor ki nefes alabilmek nefes alamıyorum…
Benim için tek çözüm ölmek gülüm belki çaresizlik belki başka bir şey belki belki... Ama bu defa ben ölümü değil ölüm beni istiyor. Kanım çekiliyor ilk defa.
Sen benim gül kokulu yârim: Her biri öldüğünde, sala duyduğunda camilerden beni hatırla olmaz mı bebeğim dua et benim için bir fatihan yeter belki ulaşır bana. Gazetelerde gün gelir mavi denizlerde bir ceset bulundu haberleri manşet olursa beni hatırla olmaz mı? Denizlere koş gül at bir tane. Aşkımızın simgesi olan gül. Senden sadece bunu istiyorum. Belki bu gece belki 3 gün içerisinde hayatım sonlanacak ölüm haberim çınlanacak kulaklarında.
Ölüm haberimi Duyduğunda hiç üzülme olur mu? öldüğümde mezarımın başında ağlama o güzel gözlerinden yaş akmasın kader de gülüm.
Üzerime dökülen toprağı öp, son kez konuş ölmüş bedenimle seni seviyorum de bebeğim de. Bedenim toprakların altında çürüyecek olsa da ruhum ölümsüz, aşkım baki gülüm. Hissederim seni…
Ahh kanım çekiliyor ölüm öyle yakın ki ensemde hissediyorum. Masada bir ekmek bıçağı son kez elime alacağım ne ekmek ne başka bir şey kesecek şimdi o bıçak. Yüreğimi deşecek
Bir gün tamamen benden haber alamazsan öldü bil gülüm
Her şeye rağmen Hisset beni yüreğinin en saklı köşesinde…
Mahşer günü buluşmak üzere elveda meleğim elveda
Hoşçakal…

Written By_Chuckies

Meleğime

eline sağlık canım çok güzel bi yazı

i77284_sanaolansevgim46.jpg

Alıntı
''Ölüm Bile gelse Silemez Bir Şeyi
Kalbimin Derinlerine Yazdığım İsmini ''

Resimle Sözlerin Birleşmesi Çok Güzel...
Yüreğine Sağlık Harika Olmuş Fazla Söze Gerek Yok :(

i77289_kimkalir64.jpg

Alıntı:
Hayalin Bırakmaz Beni Senin Bıraktığın Gibi
Oda Gitse Yanımda Kim Kalır :(

Yüreğine sağlık çok güzel sözler eline koluna sağlık resimle çok güzel bir uyum sergilemiş
Tek kelime ile belirtecek olursak harika :(

i77319_seniunutamam098.jpg

bi anda kaptırdım kendimi burda msj yazan herkese teşekür ettim...:D

kocaman teşekürler....

İlk defa bir yazı okurken bukadar duygulandım ve ağladım eline yüreğine sağlık sağlık tek kelimeyle mükemmel.....

Geri