HJ-SPLİT Yardım...

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar hj-split programında video dosyalarını parçalayınca ve tekrar birleştirince "joined"uzantılı dosyalar çıkıyor.Bu dosyaları hangi programla veya nasıl açabilirim sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar.İlgilenenlere çok teşekkür ederim.:eek::eek:

Arkadaşım programı zaten verdiğin linkten indirdim. Benim derdim dediğim gibi video dosyalarını parçalayıp herbir parçasını veyahut programda join yapıp birleştirdikten sonra oşekildeki bir dosyayı nasıl açıp yürüteceğim?

:victoryÇok sağol süpersin denedim oldu.

Arkadaşım video dosyalarını konverte ediyorum ama benim asıl sorunum program ve setup dosyalarını hj-splıt ile parçalayıp tekrar toplayınca örneğin herhengi bir setup dosyasını nasıl açabilirim.
.
beiqrp.jpg

Convert'a falan gerek yok arkadaşlar. Video dosyası ise sonundaki .joined uzantısını silin o kadar. Zaten asıl dosya uzantısı .joined'den önce yazıyodur. Zaman kaybetmeyin boş yere. Üstelik convert yaptığınızda kalitede düşecek. Hiç gerek yok.

Sendeki resme şimdi baktım. .joined'den önce .rar yazıyo işte. Sil .joined'i winrar'la aç.

Geri