Honda Sahipleri ve Honda Plazalar..

Solariz

Administration
Reaction score
0
Merhabalar Arkadaşlar.

Bu Tarz bir yazı internet üzerinde bulamadıgım için yazma gereği duydum.

iki tane konuya deginicem

Bir kaç gün önce honda plazalardan birine gidip honda civic 2011 model aracın fiyatını sordum.
almayı planlıyordum 43.000 Tl fiyat aldım elegans modeli için. internette ikinci el fiyatlarının daha düşük
olabilicegini düşünüp araba sitelerini inceledigimde çogunda saçma sapan fiyatlar yazdığını gördüm.
43.000 Tl üzeri fiyatlar yer alıyordu bir honda sahibi olarak ben şaşkın şaşkın bakarken
çogu kişinin bu fiyatı yazmasında acaba bu araçlarda ekstra bi aksesuar mı var düşüncesi
dogdu ve sırayla ilanlardaki telefonları aramaya başladım.
aradıgım araç sahibine aracınızda extra bi aksesuar varmı diye telefonda soruyor ve cevap
genelde olumsuz oluyor yada 100Tl gibi cuzi aksesuarların oldugunu söylüyolardı.
En son dayanamayıp birtanesine 0 aracın honda plazada 43.000 tl oldugunu söledigimde
bana sen honda jazz sormuşsundur. dediginide unutmuyorum =)

Arkadaşlar bende bi honda sahibiyim fakat heralde sizler farklı bi araç kulanmadıgınız için
sadece hondanın üstüne bi araç olmadıgını düşünüp böle fiyatlar verip iddalarda bulunuyorsunuz.
yada aracınızı satmak istemiyor bi kek yakalarım diye bekliyosunuz. bence böle gereksiz
fiyatlar yazıp insanlara kendinizi güldürmeyin. herşeyin bi hakkı olduğunuda unutmayın..

ikincisiyse

Honda plazalar bir honda alıcaksanız öncelikle şunu bilmelisiniz bunu ben bilmiyordum
Honda plazaların hepsinde farklı fiyatlar verilmektedir bir hondaya sahip olucaksanız
honda plazaları sırayla arayıp farklı fiyatlar verdiklerini görebilirsiniz. kendilerini uyanıksanıp
size satış teknikleri yapıcaklardır 46 binliralık arac şuan size 43 ay sonu yada ay başı bi bahaneleri var. :)
ama siz yemeyin farklı bi plazayı arayın emin olun orda fiyatlar daha pahalı oldugunu görebilirsiniz
örnek vermek gerekirse honda cem inanılmaz derecede abartı fiyatları var 43 binliralık bir araca
45.500 isteyebiliyorlar bana aksuarlarıda aynı şekilde yüksek.
ben en uygun olarak honda parkı buldum onlarında uygun fiyat vermelerinin sebebi
daha önceden başlarına gelen bir sel kazası sebebi hondadaki satışlarını yükseltmek için
uygun fiyat vermeli buda sizler için cazip bi avantaj aksesuarlarıda bi okadar uygun.
ama siz siz olun her honda plaza ile görüşmeden araç almayın.. benden sölemesi.=)

Geri