Hostimage.eu Hakkında Duyuru !..

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Merhaba SevgiLi HackheLL ÜyeLeri ;

Aramızda Bir Çok Üyemizin Açtıgı konuLarda ResimLerini UpLoad etmiş OLduğu
Hostimage.eu SatıLdığı için Önümüzdeki GünLerde Kapanıyor..Onun için ÜyeLerimizin Açmış oLdukLarı konuLardaki ResimLeri Başka bir Resim Host sitesine yükLemeLeri ÖnemLe Rica oLunur..

Site Sıkıntısı Çeken Arkada$Lara Resim upLoad için Örnek SiteLer;

www.photobucket.com (Hesap açmalısınız)
www.tinypic.com

Forum içerisinde vermiş oLduğum siteLeri kuLLanmanızı tavsiye ediyorum.. iLginiz için teşekkürLer..

Edit: Photobucket 'e AduLt resim yükLemeyin arkada$Lar siLiniyor..

benim açtığım konuların hemen hepsinde bu siteyi kullandım. şimdi tek tek yükleyemem. yazık oldu valla.
Adult resim bölümü ile Komik İlginç Resimler bölümü çöplüğe dönüşecek desenize

Upload32 nasıl bir site acaba

Yapma be Araghorn resimLerin tehLikede.. sana zahmet tekrar upload et.. upload32 kullanmadım hiç.. güvenilir diyosan ordan yükle =) ama rica edicem resimlerini tekrar yükLe yazık olmasın

iyiki tinypic ten yüklemişim o siteyi bana tavsiye eden HackHell'den bi arkadaştı

yeRi geLiyor bazı RESimLERi Adult a CeviRiyordu ..
Ben o yüzden teRcih etmemistim ..

tinypic ve photobucket aynı FirmaLar ..
Ama photobucket hesap olusturulup yapıLdıgı icin bence
daha sağLam yol derim ..

BiLgiLendiRme icin tSk KaRma ..

EVet ama Şu photobucket sınır war..
Belli bir zamandan Sonra Bandwith siliyormuş..

AYrıca tinypic 'in sonunu hiç iyi görmüyorum..
Adult bölümünde çok kullanılmaya başlandı..
Yakında onu da imha ederler :durdurun

Teşekkürler yazık oldu siteye .
:D

baya başlıkta onu kullandım . . .
Tekrar upload etmeye kalksam offf ffff .
Sağlamdı bayada site aslında .
Alan kişiler ne yapacaklar tamamen faaliyeti durdurdularmı yani

en azından hala aktif olan konularımı bari tekrar upload edeyim. hakikaten yazık olacak valla.
tinypic'te resimler tek tek upload edildiği için uğraşmak oldukça zor olur, öyle zaman geldiki bir konuya 200 resim ekledik. photobucket'da hesap açtırdım. acaba ne kadar zaman sonra resimler siliniyor öğrenmek lazım. 4-5 ay silmiyorsa pek sorun yok, ama bir ay sonra siliyorsa ortalık çöplüğe döner. Yaktın bizi hostimage yaktın offfff offfff :vur

Beyler Benden Söylemesi...Hostimage eski linkleri yeniden kullanıma açarsa abuk subuk resimler konularınızda olur...Konuyu inceleyen arkadaşta sizin için pek iyi düşünmez...(Ben çok gördüm)O yüzden değiştirmeyecekseniz eski konularınızı takip edin...Bir de benden tavsiye konularınızda 1 host kullanmayın...3 host kullanın...daha çabuk yüklersiniz hem de resimlerinizin silinmesi ihtimali zayıflar...Tabi 3 de kapanırsa o da şansınıza...

BORİS' Alıntı:
Beyler Benden Söylemesi...Hostimage eski linkleri yeniden kullanıma açarsa abuk subuk resimler konularınızda olur...Konuyu inceleyen arkadaşta sizin için pek iyi düşünmez...(Ben çok gördüm)O yüzden değiştirmeyecekseniz eski konularınızı takip edin...Bir de benden tavsiye konularınızda 1 host kullanmayın...3 host kullanın...daha çabuk yüklersiniz hem de resimlerinizin silinmesi ihtimali zayıflar...Tabi 3 de kapanırsa o da şansınıza...
Resim değişmesi söz konusu oLmayacak BORIS o konudan $ansLıyız.. Sadece Site DB iLe satıLacak yeni aLıcısı DB ya kullanacak yada silecek..

KoLLarımı Sıvadım Hazır Kıta BekLiyorum

araghorn-g' Alıntı:
Upload32 nasıl bir site acaba

AduLt içerikLi resimLer 2-3 gün içinde siLiniyor tavsiye etmem

FoFeR' Alıntı:

AduLt içerikLi resimLer 2-3 gün içinde siLiniyor tavsiye etmem

kontrol ettim bir ay önce upload ettiği adult resimler silinmemiş. şimdilik buna devam edecem.

Geri