Hot Freeze 1.5

H A D E S

New member
Reaction score
0
Hot Freeze 1.6

Valla aradım ama bulamadım önceden verildiyse affola.
Program basit dondurmak istediğiniz kişinin adresini yazın ve dondurun :)

En Son Sürümü :alkol:

bunu aci cold la beraber birisi vermişti hares ama eline saglik yine de :d

kullandığım var ama gende deneyelim teşkürler H A D E S

arkadaşım indirelim de şimdi.bazı dondurma porgramları işlevini gerçekleştirmek için kurbanın msn den çıkmış olmasını bekliyo.yani adam online ken yapamıyosun yapmak istediğini.muhtemelen bu da onlardandır ama zaten online olan birini dondurmak gibi bişey olsa msn de hergün donma olaylarından dolayı bi kriz olurdu:D:D:D...o yüzden HADES kardeşim sakın deme bana bu program kurbanı online ken donduruyo diYe...:))

:))).bulursan öle bişey haber ver sen...bazıları online ken msn den düşürüyo.ama dikkat edin kurbanın modemini yakacak kadar tehlikeLi...
adama sorun ne oldu niye düştün diye.size şu cevabı vercektir:
abi ya modemin eternet kablosunun portu cayır cayır yanmaya başladı.ışık lazer kadar hızlı yanmaya başladı:D:D:D:D:D

Arkadaş lar dondurucu programlar 10 saatte donduruyor ve kurban parolamı unuttuma girip gizli sorusunu yanıtlayıp donmuş msn sini ısıtıyor :) şöyle harbi hackleyen bısıyler olması lazım karşıdakine server göndermeden bu işi yapıcak bişey :D bulursanız yada önümüzdeki yüzyılda icat edilirse haber vermeyi unutmayın ben hep burda olucam :)

oHooooo sen nerde yaşıyon yaw.burda bi sürü var karsıya server yedirme pro su..key logger trojen bölümünde Ares'in paylaştığı votos mu deseme ,arkadasın birinin resimlki resimli anlattıgı proagent v2.1 mi desem.sana hangisini anlatalım.yani 100 senen harap olmasın şimdi.biliyosun bi insan ömrü en fazla 200 senedir:D:D:D:D:Dgit bak oraya....aha

eline emeğine sağlık sağolsın

saol dostum bazı insanları dondurmak bile insanı rahatlatmıyor ama olsun ellerine saglık güzel bir paylaşım

saol ya hakkaten adam gibi bisi bulunda otlanak biz acemiyiz bişiler öğrenmemiz lazım

ehu ehu ehu güzel sağolasın .. :D

H A D E S' Alıntı:
Valla aradım ama bulamadım önceden verildiyse affola.
Program basit dondurmak istediğiniz kişinin adresini yazın ve dondurun :)

En Son Sürümü :alkol:[/Q]
paylasım guzel ama ben bunu oncedende kuyllanıyodum malesef bi halta yaramıyor..ben durdur diyorum calısıyor gibi gozukuyor ama millet hala orda..neyse yinede paylasım guzel.tesekkurler

Abi süper bi paylaşım herkes teşekkür etsin Scorpion 1.2 kadar iyi çalışıyo:D:D:D

Geri