Hotmail Hesabini Türkçe Yapma (programsiz)

DeaD_PriNCe

New member
Reaction score
0
ADIM ADIM YAPALIM Kİ KOLAY OLSUN DİMİ

1. İLK ÖNCE HOTMAİL HESABINIZI AÇIN

2. AÇILAN SAYFADAKİ ADRES ÇUBUĞUNUZDA "cgi-bin/"YAZAR ORADAN SONRAKİ KISMI SİLİP tos?ac=yes&unified=done&li=1&curmbox=F000000001&a= 3a95b41e8ad40fe2a362bee4827517dc&_lang=tr YAZISINI KOPYALA YAPIŞTIR TEKNİĞİYLE ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIRIN ENTERA BASIN

3.KULLANIM ŞARTLARI TÜRKÇE OLARAK AÇILACAK

4. KABUL EDİYORUM BUTONUNA TIKLAYIN VE ÇIKAN SAYFALARA DEVAMI TIKLAYIN VE TÜRKÇE SAYFANIN KEYFİNE VARIN......

güzel de arkadaşın biri hesabınız türkçe oldugunda hotmailk bunun megabyte ını artırmayabiliyo.ama ingilizce kullananlar için bu böle değilmiş:D
(bilmem ne kadar doğru)

diyonisos' Alıntı:
güzel de arkadaşın biri hesabınız türkçe oldugunda hotmailk bunun megabyte ını artırmayabiliyo.ama ingilizce kullananlar için bu böle değilmiş:D
(bilmem ne kadar doğru)
1.hotmail şuan alanlarınki türkçe zaten yapmaya gerek yok
2.benim hesabım türkçe ve 250mb bu demek oluyorki sen yanlış biliyorsun işte sana doğrusu

1)-ehu ehu ehu türkçede 250 MB oluyo

2)- türkçe yapma programsız demiş programlısınıda duymamıştım :D

3)- verildi . mail hacking sabit konu tycon un olması lazım.... :)

klass24' Alıntı:
1.hotmail şuan alanlarınki türkçe zaten yapmaya gerek yok
2.benim hesabım türkçe ve 250mb bu demek oluyorki sen yanlış biliyorsun işte sana doğrusu

arkadaşım ben e zaten dikkat ettiysen bu ne kadar dogrudur bilemem dedim bilmem farkında mısın...
peki bu ne demekk oluyo?
ben dydugum rivayeti size söyledim yoksa bi fikrim olsa zaten net oNu söLerdim..
saYgıLar... :cool:

Ya yuh ya kac sefer verılecek uff bos bos seylerle sıkmayın su sıteyı ya

arkadaşlar 250 mb olayı ayrı bir olay önceden hotmail de bir açık vardı hesabı kapatıp açıp birşeyler yaparak 250 yapıyordun ama şimdi 25 den fazlasını yemiyo ok :D

30 kere verildi bunlar artık ezberledik...

eyw dostum

Ne zamandır tükçe yapayım diyordum üşeniyordum vallahi bayağı zor zannediyordum teşekkürler akadaşım verdiğin komut için..:D

Geri