Hotmail Hesabinizi 2gb Yapin

wasp

New member
Reaction score
0
Hotmail 2Gb Oldu !!!!

Hotmail bugünden itibaren 2Gb. Bildiğiniz gibi Google www.gmail.com ile çoktan 2gb kapasiteli e-mail vermişti. 2Gb demek yaklaşık 3 CD lik bilgi demektir. Uzun zamandır hotmail eleştiriliyordu. Standart 2 Mb ve 25 Mb, hileyle, parayla 250 Mb yapılan posta kutuları tam bir ızdıraptı. Şimdi ise kapasite çok yeterli bir seviyeye ulaşmış.

Elbette tek artımız bu değil.

• Outlook gibi kolay kullanılan arabirim
• Çok sade görüntü
• İnanılmaz hızlı yüklenen e-mailler
• E-maillerin üstünde sağ tıklayıp silebilme işaretleyebilme.
• Bir e-mali mouse ile tutup başka bir klasöre bırakıp taşıyabilme
• Aynı anda hem inbox kutusunu hem maili görebilme
• Mailleriniz içinde belli bir kelimeyi içeren mailleri bulabilme (Arama)
• Göndereceğiniz kişilerin adreslerinin otomatik gelmesi.
• Delete tuşu ile e-maili silebilme
• CTRL tuşuna basıp birden fazla e-maile tıklayıp üzerlerinde sağ tıklayıp Delete seçince bir seferde silebilme
• Daha rahat kullanılan bir ajanda ve takvim. Takvimdeki işleri paylaştırma kolaylığı.
• Artık adı Hotmail değil Windows Live Mail deniliyor ve AJAX denilen web2 diye anabileceğimiz teknolojiyi kullanıyor.

Pekiyi siz kendi Hotmail hesabınızı nasıl değiştirip 2GB yapacaksınız? Kolay.

1) Önce Sağ üstteki Options’a tıklayın.
2) Orada Language’i English seçin.
3) Sonra Personal information bölümünde Home location ve Work location'ı USA seçin. (Bu hizmet şimdilik Amerika içinde başladığı için) (Eyalet: California-Posta kodu:96006)
5) bu linke tıklayın http://by101fd.bay101.hotmail.msn.c...b4b4c55a69f8bb8dea22821024222 20030b2b6bb98c8
6) Gelen ekranda evet katılmak istiyorum anlamında "Join Mail Beta" seçin.

İşte bu kadar, bir seferde olmazsa bir kaç kere deneyin.

Not: Tüm özellikleri kullanabilmek için Internet Explorer 6.0 ve yukarısı versiyona ihtiyacınız var.

Not2:Ben denedim kabul ettim şu an için normal şekilde açılıo bi fark yok beta ya kabul edildiğiniz zaman 2GB olcak

Not3:Bide 250Mb ken 25mb oldu 250 olanlar acele etmesin:) İyice kanıtlansın,sonra denesinler

Anlatım yarı alıntı yarı orjinal :cool:

hocam paylaşım için tşkler.............

daha önce açıklamışltım
windows live mail olayını..
beta tester lara veriliyordu..
şu an kullanıyrm
firefoxda çlştrmaması eksik bişi

saol bir deneyelim.

arkadaşlar 2 gb olayı şu an mümkün değl.geçen ay uzun süre uğraştım bir arkadaşım için.hatta en son avustralya'dan yeni hesap almayı bile denedim ama postal zip kod'a takıldım.olay şu;sanırım hotmail ip aralıkların göre ülke belirleyebiliyor artık.bu yüzden siz usa-florida vb deseniz bile yemiyor

sağolasın ama bunu yapınca hotmail ingilizcemi olacak birde benim hotmail'im 250mb bunu nasıl 2gb yapacağım yardımcı olurmusun

baba denıyorum ama bırtulu olmuyor hala 2mb ta ne yapmam gerekıyor

arkadslar yaw ben daha önceden mailimi 250 yaptım şimdide öle kullanıyom ama arama yapıpda bı baksanız ii olur yaww tüm msn programları diye bi başlıkta olması lasım yaww bakın orda anlatıyoo ben ordan yaptım (((((:)

kardeş olmuyor

''5) bu linke tıklayın http://by101fd.bay101.hotmail.msn.co...0030b2b6bb98c8
6) Gelen ekranda evet katılmak istiyorum anlamında "Join Mail Beta" seçin. ''

demişsin ya işte o link açilinca '''Join Mail Beta'' diye birşey çıkmıyor.
language'yi ingilizce seçmeyede ayrica gerek yok :D

saol dostum benim 250mb ama bi bakalım :D

encounter' Alıntı:
kardeş olmuyor

''5) bu linke tıklayın http://by101fd.bay101.hotmail.msn.co...0030b2b6bb98c8
6) Gelen ekranda evet katılmak istiyorum anlamında "Join Mail Beta" seçin. ''

demişsin ya işte o link açilinca '''Join Mail Beta'' diye birşey çıkmıyor.
language'yi ingilizce seçmeyede ayrica gerek yok :D

evet olay değişmiş:D Şimdi buna başvurmak için en az bi windows live beta hizmetine sahip olmamız gerekiyo,eğer herhangi bir hizmete bağlıysanız http://ideas.live.com/mainpage.aspx sayfasına tıklayıp Windows Live Mail Beta sekmesindeki Sign Up butonuna tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

arkadaşlar bana bugun link geldi ve 2 gb oldu , başka bir başlık vardı ya live betma mail olan oradaki linkten kolayca yapılıyor,teşekürler

ya moruk benım 250 mb ve turkceydı ıngılızce yaptım dedıgın gıbı sonra dıgerlerını yaptım ama olmadı hala 250 mb nezaman oluıyo 2 gb ada oluyomu

bana link geldi tıkladim 1 ay oldu hala bekliyorum 250 mb hala!

Kardeşim hotmail alacağı önlemi almış duyduğuma göre..boş yere uğraşmayın

Geri