ücretsiz web sayfası olanagı sunan bi siteye üye oldum..kendi sayfamıda az cok yaptım yanlız karsılastigim bir sorun var ve bu sorunu ne yazıkki 3 gündür o sitedeki hic bir admin yada mod arkadas cözüm bulamadi....Sorunum tablolarla ilgili
simdi ana sayfanın bütününe bir tablo olusturmak istiyorum...Bu tabloya bi background resmi attim...yanlız bu tablo icerisinde ne zaman yazı yazmanaya kalksam resim sola kayıyor ve yazılar sag tarafin tam ortasında cıkıyor....istedigim sadece backgrounduna benim yaptıgım bir resmi koymak üzerine de yazılar yazmak ama ne hikmetse o kadar mod arkadas bunu yapamadi....Bende her zmn oldugu gibi gene hackhell e basvurdum..Umarim bu kod konusunda bana yardimci olabilecek bir pro arkadas vardır....
kod bu koda bide bu tag ları eklemek istiyorum...
herkese cok ama cok tesekkurler....
simdi ana sayfanın bütününe bir tablo olusturmak istiyorum...Bu tabloya bi background resmi attim...yanlız bu tablo icerisinde ne zaman yazı yazmanaya kalksam resim sola kayıyor ve yazılar sag tarafin tam ortasında cıkıyor....istedigim sadece backgrounduna benim yaptıgım bir resmi koymak üzerine de yazılar yazmak ama ne hikmetse o kadar mod arkadas bunu yapamadi....Bende her zmn oldugu gibi gene hackhell e basvurdum..Umarim bu kod konusunda bana yardimci olabilecek bir pro arkadas vardır....
HTML:
<table width="500" height="1000" cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td width="294" height="534" background="http://img45.imageshack.us/img45/4516/anatablobh2.jpg"></td>
<td>Yazılar</td></tr></table>
HTML:
<td style="padding-left:2px;padding-right:2px;padding-top:2px;padding-bottom:2px;">yazı</td>