'Huzurlu bir ortam istiyorum'

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu

Oyuna iyi başladık ve skoru yakaladıktan sonra da kontolü elimize aldık. Maçın kader anı olarak skor 1-0 iken Emre Çolak'ın ceza sahası içinde kaçırdığı pozisyonu gösterebiliriz. O ana kadar Kasımpaşa'nın kalemize şutu yok.
'Maçı hiçbir şekilde hak etmedik'
Emre'nin pozisyonu döndü ve gol oldu. Golden sonra da zaten maçı hiçbir şekilde hak etmedik. Kasımpaşa bizden daha iyi mücadele etti ve kazandı. 2-1'den sonra oyunda risk aldık, bu yüzden kalemizde gördüğümüz pozisyonlar normaldir. Kasımpaşa'yı tebrik ederiz.
Fatih Terim'in Basın toplantısı
Esasında konuşma niyetinde değildim ama kaybedince başka yere çekilir diye konuşma ihtiyacı hissettim. Bildiğiniz gibi ben çoğu zaman sessiz kaldım. Bence bu da gayet iyi bir cevaptır... Kelimelere titizlikte dikkat ediyorum.
Sessiz kalarak, ancak gündemden kopmadan geçirdiğim bu süre zarfında her şeyi daha iyi anladım ve kavradım. Çok iyi bir şekilde süzgeçten geçirip olayları dışarıdan izlemek, insana çok şey katıyormuş. Alınan tüm başarılara rağmen, bir camia durduk yere içeride karıştırılabiliyormuş.
Ben geleceğe bir şeyler söylemek istiyorum. İnsanların 1 adımına 10 adım atmak isterken önüme çıkarılan şeylerden çok sıkıldım. Bir Galatasaraylı olarak, bir Galatasaray sevdalısı olarak, bu kulübe 40 yıl hizmet etmiş biri olarak, Galatasaray'ın bir elemanı olarak, tekrar ediyorum , huzurlu bir ortam istiyorum. Hepimiz insanız, hepimiz hata yapabiliriz.
İçimizde daha iyi anlaşarak işimizi yapalım. Herkes sadece işini yaparsa çok daha başarılı oluruz. İşimiz, yaptıklarımız, inşallah başarılarımız konuşulsun... Buradan tek tek söylenenlere cevap vermeyeceğim. Yeterince malzeme olduk zaten, daha fazla malzeme olmayalım. Hatta bir süre mümkünse susalım...
Takımın bir başarısı söz konusu. Bunun için susuyorum ve takımın başarısını engelleyeceklerin önüne geçeceğimden emin olun. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Ne transferler, ne başkan, en başta da ben. Bir gerçek vardır, aslolan Galatasaray'dır...​

Geri