işte bomba anılar kaçırma sakın

appax

New member
Reaction score
0
1) lisede iki kızın kavgasna tanık oldum sebebini bilmyom zamane gençlği işte erkeklere hava atçaklarya bitanesi bağırıyo-sen kendini ne sanıyon?öteki çığırıyo -asıl sen kendini ne sanıyon?beriki soruyu yanıtlıyo -ben kendimi bişey zanetmiyom.sen beni çekemiyosun,kıskanıyosun. ötekini can alıcı noktasından vurmuştu.kız çileden çıktı ve dediki -ulen senin neyini kıskanıyım muşmula suratlı senin o suratını yaptığın makyajı ben bitarafıma yapsam günde elli tane teklif alır.kız mors olmuştu yalnz altta kalmycak ya dediği laf şu -hiçtebile.Tabi bu arada millet koptu.yazık ya ne olcak bu gençliğin hali tek dertleri birisiyle çıkmak:(

2)ben 7,8 yaşlarındayken o zaman bana göre çok lüks olan mercedes arabaya binmiştim ve araba giderken her dönüşten önce tık tık sinyal sesi geliyodu bende araba nereye döneceğini biliyor sanıyordum ve bunu arkadaşlarıma söylediğimde bana çok gülmüşlerdi

3)Geçen sene kayak yapmak için piste gittik. Böyle küçük bir pist.Arkadaşlarla biz şov yapıoruz tabi.Bize pist küçük geldi böyle arka tarafta askeri araçların geçtiği yer var tabi büyük...Arkadaş dedi gel oraya gidelim.Bende ok dedim tabi .Dedi ki ben önden kayıym sen arkadan gel,ok dedim.İşte çocuk kaydı orda eğitimli 4-5 köpek çocuğun etrafını sarmazmı.Çocuk bağırıo beni kurtar diye ben gülmekten konuşamıorum tabi.Çocuğun kayakları bırakıp bir kaçışı var görcektinizz....

4)Geçen sene arkadaşlarla yılbaşı partisi düzenliycez.Bizim bir kız arakdaş var.Bir arkadaşa fena yanık.İşte bu bir plan kurmuş.Tam gece saat 24.00 da gitcek bizim arkadaşın dudakalara yapışca k.Eğer arkadaş karşılık verirse çıkcakalr.Bu işte yedi içti kola börek çörek.Saat tam 24.00 oldu bu salak öpücem diye sen koş çocuğun ağzına geğir.Valla çocuk 2,3saat tuvaletten çıkamadı...İğrenç ve komik bir anı deme...zuhaahahah

5)bir gün arkadaşlarla tekirdağa sevgılılerımızı görmeye gitmiştik 3 kişi olarak.Neyse bırısı kankim ötekide iyi bir arkadaşımız ama çocuk kabadayı tarzı kişiliği var ve çok salak :) yani saf açısından.gitmeden önce kankimle biz buna dedık kı yanınada şort al yüzücez dedik. .:) tabı kandırdık bız bu kabadayı arkadaşımızı.Sonra şarköye sonunda vardık ve gece manitalatımızın yanında kaldık.Sabah oldu ve kızlarların yanından ayrıldık.Saf arkadaşımız ve kankim 3 ümüz sahile gittik ve saf arkadaşımız şort poşeti elinde bizi biraz rezil etti ama daha feci bir şey oldu bizim bu saf arkadaş yüzücem diye tutturdu:) sonra sahilin ortasında bır kabin vardı sonra saf arkadaş oraya gırdı ve kabinin alt tarafı yok buda üzerini felan çıkarmaya başladı tabı alttan görünüyor ve bütün sahil arkadaşı izlemeye başladı ve herkez kahkahadan boğuluyor ve saf arkadaşımızda kabinden çıktı ve saf bakışlarıyla insanlara komedi dersi vermeye devam edıyordu sonra ordan hemen ayrıldık çok kötü bir andı millete kahkaha konusu olmustu saf arkadaşımız o gunu unutamıyorum her gece aklıma gelıyor ve korkuyorum

6)bu yaz ingilteredeyim yolda yürüyorum tabeee oraları soğuk ben şapka takmayı sewmem ama atkı takıyorum mecburr:(neyse arkamda bir el warmış gibiydi sank, bana elini uzatıyordu birilerii ben her zamanki gibi çığlığıı bastım haliyle bir baktım arkama meğer ne göreyimm benim atkımmışş o yy herkess bana bakmıştıı çok utanç wericii zuhaha

7)bızım müdür yardımcımız aynı zamanda matematik öğretmenıdır ama sadece bızım sınıfa gırer adam da psikopat mıdır nedır manyak dayak atar bı tokat atar butun korıdor ınler öle bişey adam nese bunun bızım sınıfa dersı vardı her zamankı gıbı yanımda oturan salagıda hıckırık tuttu bende yanımdakını sureklı gulduruodum tabıı bende guluom bu arada buda gulcem dıe ugrasıo hıckırıkların arasında nese bızım mudur yardımcısı sırtını döndu tahtaya konu anlatıo bende bagara bagara öğretmenın donu yırtık dedım(masus demedım yanlıslıkla agarmısım)bızımkı hem guluo hem hıckırıla ugrasıo mudur yardımcısı döndu arkasını tabı ben çok cııddyım(bırden cıddılestım ders dınlıorum)bu salakyanımda hala guluo bı yandan da hıckırıo mudur yardımcısı sakınce yaklastı bu gıbı durumlarda(yanı hıckıran bı ınsanın durumunda)insanı korkutarak hıckırık duygusundan kurtarmak gerek dedı ve ayaga kalk yawrum dedı bızımkıde kalktı hoca kulaklarından tutp havaya kaldırdı sora yere ındırdı bı tokat carptı sora dıer yanagına carptı tekrar havaya kaldırdı bu sefer havada iki yanagına da şapp dıe vurdu ben yanda kopuomm öğretmene caktırmadan öğretmen bıraktı bızım salagı gectı tahtaya dewam ettı konu anlatmaya bızım kı bı daa hıckırmadıı heheh

8)Okul yeni açılmıştı.Hoca adlarımızı yeni yeni ezberliyordu.Birgün arkadaşı kaldırdı;
Söyle bakalım celil,
Cemil;Hocam benim adım cemil dedi,
Hoca;pardon cemil
Cemil;Pardon cemil de değil sade cemil dedi...
Veee tabi hocanın ........ olduğu an dı

9)çalıştığım şirkette genelde öğlenleri yemeğe çıkmayız yemek bize gelir.dün yine ben yemek siparişi verdim.yemeğim geldi yedim daha sonra adam boşlarıalmaya geldi ben boşları vermek için mutfağa geçtim boşları alıp adama uzatım.şirketin kapısı camdan yaaa adam kapının kapalı olduğunu farkettmedi döndü tam dışarı çıkıcak.........güüüüüüümmmm.adam cama yapıştı.kıpkırmızı oldu.biarada yine boşları aldı çıkıyoduayağı merdivenlerden bi kaydı paldır küldür aşağı düştü.ben adama yardım edceğime gülmekten ne yapacağımı unutmuştum.dünde o olay yaşanınca nedir bu sizden çektiğim birgün merdivenden düşüyorum birgün kapınıza tosluyorum diye veryansın etti.ben gülmekten yerlerdeyim artık.tabi öyle içime düşecek gibi bakarsa merdivendende düşer camada toslar......çok komikti yaaaaawwww

10)slm ben kagan bi gün arkadasla yolda giderken arkadasımda nezleydi bi anda azı doldu soylemsi ayip balgam neyseee ben anladım gulmeye basladım ama buda bi turlu cıkaramadı dısari hala azındaaa artık yavas yavas yanaklarıda sismeye basladı kızardı musait bi yol da degildi her yer insan kaynıyo bi kişiı slm versee tamam artık kuscak cocuk neyseee bakti olmuyoo aman ALLAHIM yavas yavas yutmaya basladı tabi benım gozlerimden yas gelıyo gulmekten iki gun sonra aradı benı kardesss hala karnım tok demezmı ALLAHIM SEN BUYUKSUNN öldüm yaaa :)))) ALLAHA EMANET OLUN ARKADASLARIM ....!

11)birgün kız arkadaşımla geziyorduk yanımızdangeçen yakışıklı bir çocuk kız arkadaşıma baktı ben de doğal olarak sinirlendim birazda artistlik olsun diye çocuğa giriştim ne biliyim çocuğun karetede siyah kuşak olduğunu o anı unutmam mümkünmü bir ton dayak yedim ayrıca kız arkadaşıma rezil oldum hava atayım derken havamı aldım...

12)gecenlerde bi dugune gittim.cok hos nefis bi dugun gelin damat harika(bir yozgatli dugunu bu)neyse bi ara wc ye gittim iki tane harika insan el kurutmak icin konulmus olan fazla da teknolojik sayilmayan bi aletin basindalar..fakat harika insanlardan bir tanesi bu gayet masum makinaya tekme tokat giristi..sasirdim tabi nicin diye ne alip veremedigi vardi ki makineyle??tabi olayin dehsetengiz boyutunu cok gecmeden ogrendim.makineye girisen harika insan diger harika insana donup "hasan emmi la bu makine sabun virmemekte direniyoo kodumun makinesi"diyince birinci dumur u yasadim oldum saniyordum fakat asil bomba diger harika insan dan cok gecmeden geldi bile aynen aktariyorum sizlere "la himmeeeett olum az hizli vur gavurun malina dibunde galmustur onun" (ve maalesef bu olay fransada oldu arkadaslar bizzat gozlerimin onunde )

usta eline sağlık ta sen o geğirme mevzusunu çok aradınmı valla midem bulandı:(

TEŞEKKUR ETTİM AMA BUTODANMI NEDEN OLDU BİLEMİYOM DONDUM BAKTIM TESEKKURUM GOZUKMUYO YAZAYIM DEDİM(pasaklı ya ragmen)

Mizah & Geyik te yazanlar o kadar çok Ekşi den alıntı yapıyo ki...walla tüm Ekşi alemini buraya taşıdılar nerdeyse :D

10)slm ben kagan bi gün arkadasla yolda giderken arkadasımda nezleydi bi anda azı doldu soylemsi ayip balgam neyseee ben anladım gulmeye basladım ama buda bi turlu cıkaramadı dısari hala azındaaa artık yavas yavas yanaklarıda sismeye basladı kızardı musait bi yol da degildi her yer insan kaynıyo bi kişiı slm versee tamam artık kuscak cocuk neyseee bakti olmuyoo aman ALLAHIM yavas yavas yutmaya basladı tabi benım gozlerimden yas gelıyo gulmekten iki gun sonra aradı benı kardesss hala karnım tok demezmı ALLAHIM SEN BUYUKSUNN öldüm yaaa ))) ALLAHA EMANET OLUN ARKADASLARIM
ELİNE SAĞLIK GÜZEL BUNU BEEĞENDİM BAYYA Bİ :d

eger alıntı diilse penguendeki ersin karabuluta goster bence kullanabilir bunları:)

Geri