işte gerçek

rottenzon

New member
Reaction score
0
ben gölcük ford otosan fabrikasında çalışıyorum ve dün 70 kişiye yakın insanın işine son verildi. ne türbanı ne partisinden bahsediyosunuz yakında sıra banada gelicek benim gibi nice insanlara ALIN SİZE Bİ HAYAT GERÇEĞİ. bunlar birbirini yemeğe devam etsinler isyanım yakındır...............

sağ sol ön arka catısmasını bi kenara koyup kafa kafaya verseydik dünyaya hükmederdik ama gelgörki fikir ayrılıkları aldı basını gidiyor.ve bizde bu oyuna alet oluyoruz.

haklısın ama dinliyen olmayacak boşuna nefes tüketme 4-5 yıl susup birden ortalığı kargaşa verenler utansın diyorum.

Bunların derdi hala laiklik sanki laiklik benim karnımı doyuruyor ülke bu tüzden kaosa sürükleniyor chpnin ekonomiyi tınladığı yok ama laiklik...Geçmiş olsun arkadaşlarına...

Katılmamak Eldemi... Laiklik elden Gidiyor. Yok Atamıza Laf Dediler... Yok Türbandı... Yok sağcı Yok Solcu... Hepimizi Uyutuyorlar Bunların ne Laiklik Ne Türban Kavgası var hiçbiri bir işe yaramaz Sonumuz Allah a kalmış...

zor kardeşim zor yaşamak gerçekten zor

kardeş banada ford otosandan iş teklifi gelmişti 2 yıl önce iyi ki gitmemişim.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

kardeş banada ford otosandan iş teklifi gelmişti 2 yıl önce iyi ki gitmemişim.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
işe girmemekle en iyisini yapmışsın zaten son günlerde bi reklam çıkıyor bilmem izledinizmi türkiyede otomotiv çok ilerdedi farkındamısınız gibi ama çalışma şartlarının kimse farkında değil......

Katılmamak Eldemi... Laiklik elden Gidiyor. Yok Atamıza Laf Dediler... Yok Türbandı... Yok sağcı Yok Solcu... Hepimizi Uyutuyorlar Bunların ne Laiklik Ne Türban Kavgası var hiçbiri bir işe yaramaz Sonumuz Allah a kalmış...
haklısın en basit olarak şu site içinde bile bunların kavgası tartışması yapılıyorsa eğer istedikleri hedef yani bölmek için birbirimize düşürme planları iyi çalışıyor...

bu laikligi tartışanların varyaa lailklik, türban kadar başlarına taş düşşün yaa .... dostum zengin fakirin halinden anlamaz yda tok açın halinden anlamaz diye sözler tam bizleri anlatıyo kimsenin umrunda degiliz onların tartışıcak bi laiklikleri varr geride kalanda ne olursa olsun diyolar onlar yazık bizlere walla...

Geri