Ibrahim tatlıses, “ibo show”u bitirdiğini açıkladı

eftalya

Deniz Kızı
Altın Üye
Reaction score
0
ibrahim Tatlıses, son günlerde yaşanan olaylardan sonra İbo Show'u bitirdiğini açıkladı.

İşte Tatlıses'in yapmış olduğu açıklama:

“İbo Show izleyicilerine saygılarımı iletiyorum. 3 gündür gördüğüm eziyet ve hakaret karşısında çok yorulduğumu hissettim. Yıldız Tilbe’nin nankörlüğü ve yalan yanlış konuşmaları karşısında, bende yalan söylemeyeceğime göre ATV yönetimi ile konuşup İBO SHOW’u bitiriyorum. Üzgünüm, ama durum bu! 50 tane İbo Show çalışanının vebalinin hesabını 3 gündür zavallı kadını oynayan Yıldız Tilbe versin.”

Hoşçakalın

http://www.turkpaparazzi.com/index.php/guncel/ibo-show-bitti/25-2009

bencede - yaptığı iğilikleri söylememek istio ama
yok ben söyle söyle yaptım ama ben söylemiyorım dio
tam bi lavuk ağzına sağlık kardeşim ii dedin
ii etmiş atv helal olsuuuuunnnnnnnnnnnn

ibo kadar öküz bi insan olamaz ne biçim erkek g.tünü yiyim ayağ yapıo atv fes etmiştir canlı yayında demediğini bırakmadı pezo fln rtük anasını bellemiştir ibonun=))

Geç bile kalmıştı çok sevindim...

Böyle Saçmalıklar Ayyuka Çıktı Bu Programda, Geç Bile Kalındı...

ßasın TopLantısından Sonra Aranarak ßu AdamLar CaLı$mak İstemedikLerini ßeLirtmi$Ler..

programı kendisi değil atv bitirmiştir ve iyi etmiştir umarım ilerde tekrar başlatmazlar gereksiz bir programdı zaten
darısı m.ali erbilin başına

İsabetli bi karar vermiş, kim verdiyse

Allah'ın alfabeyi bile bilmeyen cahilini TV de program yapıyordu işin açıkcası. Ne kadar sanatcı olursa olsun gördük tek kelimeyle Allah'ın kro öküzü iyi olmuş yakışmıyordu ATV ye zaten. Mağaralı öküz :):):)

isaßetLi oLmuş aferim ona

hayatı boyunca dara ve zora düştüğünde hep mazlum rolü yaptı
oysa türk halkı biliyordu masum görünen anlamsız gözyaşları arasındaki kurnazlığı
epey bi servet yaptı vakit kaldıysa oturup yesin......
ibo ekranlar ve sanat dünyası siyaset sensiz çok daha güzel inan buna...

Geri