Icq 5.1 +[Download + tr + en +Skins]+

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0

icq.jpg

Icq 5.1 Download (TR)

program artık türkiyeden mynet uzrınden yayımlanıyor bu yuzden turkce yuklıyeceksenız kı ben burada turkce link ını verdim mynet e uye olmanızda lazım

Icq 5.1 Download (en)

İCQ 'ya Live Teması!

skinan2.jpg

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/30913745/MSNlive_ICQ_Skin.rar

prgram icin eline saglik hell. msn oldugu surece kullancagimi hic dusunmuorum.

arkadaşım sanırsam hemenpaylas kapandı
bu skinleri rapide upload edebilir misiniz? rica etsem :D

paylaşım için teşekkürler hellboy ama forever msn diyenlerdenim

Selam hell
ben birisiyle görüşürken ekranda sizin icq nuz başka pc de açıldı uyarısı aldım ve kapandı sonra.Bu durum nedir?Hacklendi mi benim icq numaram şimdi?:eek:

St.AnGRe' Alıntı:
Selam hell
ben birisiyle görüşürken ekranda sizin icq nuz başka pc de açıldı uyarısı aldım ve kapandı sonra.Bu durum nedir?Hacklendi mi benim icq numaram şimdi?:eek:

başka bir pc den icq nuz devreye girmiştir..
örneyin iş yerinde iken evde otomatik oturum açta bulunan icq bilgisayar açıldığında sizinki düşecektir.. bu ve bunun gibi durumlar olabilir icq 'nuzun hacklenme ihtimalide olabilir..

tekrar icq 'dan Login olmayı deneyin eğer şifreniz yalnış v.s. bir uyarı alırsanız icq şifreniz başkalarının elinde vede değiştirilmiş demektir.

ben hiç icq kullanmadım msn den daha mı iyi ?

ben hiç icq denemedim msn den dahamı iyi ?

GANDALF383' Alıntı:
ben hiç icq kullanmadım msn den daha mı iyi ?

ben hiç icq denemedim msn den dahamı iyi ?

denemelisiniz ;)

hellboy benim 6 haneli bir icq numaram vardı
yalnız pm maili hatırlamıyorum şifreyide.Bunu tekrar nasıl geri alabilirim

download linkleri yenilenip

icq windows live messenger teması mesaja eknemiştir.

paylasimin için cok saol eminim harika bir program .. ama merak ettiğim sey su hadi programi yukledik icq muz oldu peki bu eski yöntemi kullanan arkadaslari nerden bulacagiz.. yeni ıcq arrkadaslarini nasil edinecegiz.yyenilik cok güzel ama önemli olan potansiyel bence. içi boş bir ıcq programi bizi mutlu edemez degilmi???

CuMHuR1905' Alıntı:
paylasimin için cok saol eminim harika bir program .. ama merak ettiğim sey su hadi programi yukledik icq muz oldu peki bu eski yöntemi kullanan arkadaslari nerden bulacagiz.. yeni ıcq arrkadaslarini nasil edinecegiz.yyenilik cok güzel ama önemli olan potansiyel bence. içi boş bir ıcq programi bizi mutlu edemez degilmi???

Messenger 'a nasıl arkadaşlarınızı bulup eklediniz?
Sanırım cevabı google değil.

walla bi zamanlar ne kullanırdık be icq yu
ama şimdilerde msnden vazgeçemem gibi görünüyor benim için de

Geri