IDM download hızım düştü

fibonaccii

New member
Reaction score
0
2 gündür bende bir sorun başladı. DSL hızlandırıcı bir pro kurdum sonra işime yaramayınca kaldırdım. ondan sonra IDM artık downloadları 40-60k hızla indirmeye başladı. daha evvel 230-240k hızla indiriyordum. tek tek indirirken maksimum hızım şu anda 60k. ama ilginçtir aynı anda birkaç dosya indirdiğimde toplam hız 230-240k gibi oluyor. temizleme programlarıyla pcde tüm temizlikleri yaptım. pc çok iyi durumda şu an. ama tek download hızımı nasıl 230k'ya geri çıkarabilirim. bir fikri olan var mı? şimdiden teşekkürler.

RapidShare'den indiriyorsan eger 2 gündür ßi sorun var indirmede bende sorun yaşıyorum.. FarkLı downLoad siteLerinde kaç iLe iniyor ona bir bak

Bendede bu aralar oluyor youtubede 30 sn videoyu 5 6 dakikada açıyordu modeme reset attım düzeldi

evet arkadaşlar bendede aynısı oluyor ama benim sorunumun rapidshare den kaynaklandığını sanmıyorum, benim modeme iki bilgisayar bağlı biri benim bilg. diğeride yan komşumun, onun download hızı 95 kb/s iken benim hızım 45/s bütün download sitelerinde aynı, bilgisayar ayarlarımda bi değişiklik olduğunu sanıyorum ama nasıl ayar yapacağımı bilmiyorum yardım ederseni çok sevinirim :saskin

Arkadaslar Rapidshare artık free ( ücretsiz ) kulllanıcıların download hızını epey kısıtladı o yüzden önceki gibi hızlı indiremiyorsunuz...sorun idm de değil Rapidsharenin yeni uygulamasında

bende rapid premium var 50-60 da geziniyor flasget kullanıyom

Geri