ilginç bir bağlantı kopma problemi

finder

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar

renk yoğunluğu yüksek olan web sitelerinde (örneğin hackhell..)mouse'un tekerleği ile sitede aşağı-yukarı gezindiğimde bağlantım kopuyor. bunu usb girişli kysmart marka modemimin tekerleği çevirdiğim anda line ışığının çok hafif ışık şiddetini kaybettiğini fark edince anladım. ayrıca site sayfalarının en sağındaki yukarı aşağı gezinme çubuğunu hızlı bir şekilde yukarı aşağı getirip götürdüğüm zamanda da koptuğunu gözlemledim.

aynı sitede saatlerce kalıp sayfaları çok yavaş yukarı aşağı hareket ettirdiğimde hiç bir kopma olmadığını gördüm.

format attım. driverleri yükledim servis packi yükledim ama nafile. sorun devam ediyor.

acaba sorun donanımsal mı, powerdan mı(bir ara powerim bozulmuştu değiştirdim) yoksa usb portlarından mı(bazen usb girişleri kafasına göre takılıyor) yoksa bir yazılımsal sorun mu ben anlayamadım

yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

ilginize şimdiden tşk ederim

bence portlardan kaynaklanıyor ama servis sağlayıcın da belki çözüm üretebilir ...

Harbi çok garip bir sorun. Power'da bence.Eğer modem resetliyorsa usb'ni değiştir.Yada LAN'dan girme imkanın varsa ordan bağlan.Garip çok garip:D

Geri