ilk arkadaslık teklif

burak_125

New member
Reaction score
0
Görémédi gözLerin , görémedii harbimi sévmeSedé k
ismindende anlasılacagı gibi ilk arkaslık teklifini nerde yaptık yada nerde arkadslık teklifi aldık

ilk ben baslayımm ilk ve tek teklifimi otobüs duragında kız arkadasımm otobüse binerken bagırarak yapmıstımm

evet sizleride görelim

BİR TESSEKÜRÜ HAK ETMİSİMDİR GALİBA :goz::melek

5. sınıfdayken, dersanede nilgün die bi kız vardı, sorularını hep bana sorardı ama işin garip tarafı kız hep benden yüksek puanlar alırdı, sonradan anlamıştım neden bana sordugunu :D, cok gecmedi normalde eve tramvayla gidioduk o gün yürüyerek gitmeyi teklif ettim tmm dedi yolda ettim :D, vay be bacak kadar sıpaydık o zamanlar daha :D

hayatımda ilk defa bir kıza teklifte bulundum

"yolda yürüyorum kızı hiç tanımıyorum :melek

benimle bir saatini paylaşırmısın dedim " olanlar oLdu

6.. sinifa gidiyordum ozamanLar Sinifin Ortasina masayi Çikardim üstüne Çiktim Tahtaya Kizin ismini yazdim aLtina seni seviyoru yazmiştim myi unutmuşum :hhmanD ßide o masanin üstünde sinifta ßairdim ee cocukluk işte :hhmanD kizda geLip eksik oLan m Harfini yazmişti ßide Kizi öptüydüm sinifta ne utanmazmişim ya :D öle ßir Maceraydi...

Hazırlık sınıfında.. Biraz garip olacak ama bi kız bana çıkma teklif etmişti :aşk Cesaret ve kendine güven duyguları ozamanlar bende yeni gelişmeye başladığı için öyle olmuştu :D Allah o kızdan razı olsun, O'nun sayesinde bu günlerime geldim :durdurun

sanırım ilk olan suydu ;

akrabam benmle yasıt onlarda yatıya gitmiştim biz asagı indik gecenn bi saatinde onlarn caddesinde oturan biri vardı beni izlio bende daha anlamam etmem aldırmadım sonra agacın altında oturuorduk teklif eetti :saskin
kabul etmedim bende dogal olarak :durdurun

ilk once kiza gicik kaptigimi hissetdirdim, sonrada okulun bahcesinde benimle cikarmisin dedim. tabi kiz shoka girince evet dedi yanlislikla ve 1 hafta icinde bana asik oldu :D:D:D

böyLe saçma sapan bi konu iLk defa görüyorum

Biraz ilginç ama ilk ciddi anlamdaki arkadaşlıgımda karşı taraf bana teklif etmişti..

3. sınıftayken hocam bişey söylemek istiyorum diye ayaga kalktı dersde

ve herkezin içinde bana arkadaşlık degil evlenme teklifi etmişti :D

tabi ozaman aklımız ermiyodu bende kabul ettiydim..

hocada kafadandı zaten dügün falan yaptıydık o ders oynadık falan :D

Sonra 8.sınıfa kadar dewam etmişti..liseye başlayınca ayrıldık mecburen...koptuk birbirimizden..

Şimdi araştırıyorum nerde ne ediyoo falan bayadır araştırıyorum ama bulamadım daha..:melek

Sayılırmı bilmem ama arkadaşlar orta okuldayken okulun en güzel kızına benim adıma çıkma teklif etmişler. Kız kabul etmiş beni beklemiş tenefüste gitmemiştim. Utangaçlık işte ne biliim. Şimdi ki aklım olsa?!!! :D Ertesi tenefüste gelip yumruk atmıştı kız bana. Dalga konusu olmuştum biraz.

Bana arkadaşlık teklifi ilk ortaokulda okurken gelmişti ama bana gelenleri değilde benim ilk arkadaşlık teklifimi sizlerle paylaşmak istedim. Anlatınca eminim sizde apışıp kalıcaksınız.
yıl 2000 ünv. 1. sınıftayım. sabah 2 saatlik dersim vardı dersten cıktıktan sonra otobüs durağına dogru gittim. Oturduğumuz mahalleden geçen otobüsü beklemeye başladım. Beklerken sağa sola bakıyorum tabi. 1-2 dakika sonra güzel bir kız geldi durağa. Baya alımlı , hoş birine benziyordu. Arada sırada dönüp kıza çaktırmadan bakıyordum.Kızda bana doğru bakıyordu balıklama atlamayım dedim sağımı solumu kontrol ediyim dedim başka birine de bakıyor olabilir dedim.Ama yanım da sadece yaşlı bir amca ile yaşlı bir teyze vardı. Ben kendime gaz verdim git tanış bakalım dedim. Yavaştan yavaşta kızın yanına gittim. Dikkat olay burada başlıyor.
Ben - Merhaba
Kız - Merhaba
Ben - Mahsuru yoksa sizinle tanışmak isterim
Kız - BEN TANIMADIĞIM KİŞİLERLE KONUŞMAM
Ben - ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#####
(hertürlü cevaba hazırım ama buna değil. Evet-hayır-sapık-salak-erkek ark. var-evliyim-tipim değilsin-sen kimsin bee............................vs. vs.)
Kız - (cevap vermemi bekliyor)
Ben - KUSURA BAKMAYIN BEN ÇOK SALAKMIŞIM YENİ FARKINA VARDIM
Kız - Nasıl yani?
Arkamı döndüm ve kabuğumun içine saklanarak ordan hemen kaçtım.

olayı kafamdan bir türlü çıkaramadım. Arkadaşlarımla paylaştım benim bir yanlışım oldumu diye onlarda anlayamadı. 2 ay boyunca sınıf arkadaşlarımın maskarası olmuştum. sınıfa girip merhaba diyorum arkadaşlarım Biz tanımadığımız kişilere selam vermeyiz. Of of ne günlerdi.

eee ben ilk teklifimi arabada yapmıştım :D:D:D 8 yaşındaydık arabada müzik dinlioduk :D:D:D Dup tıs dup tıs O zmnlar Renomuz vardı Cok azda olsa ciguli çalıodu :D:D:D Kıza Benmle Evlenirmisin demiştim :D:D:D:D:D:D

ama ilk adam akıllı teklifimi Evin heryerine Gül Döşeyerek Yapmıştım Öss ye çalışırız Gel dedim Tmm dedi geldi bi geldi heryer gül :D:D:D:D Direk Egildim :D:D Sibel Benm Aşkım Olurmusun Dedim Kız :D:D:D:D:D Evettttttttttttttttttttttttttttt Diiince :D:D:D:D:D Ben Nerde oldugumu Hatırlarmıyorum Neee Anı ama

Geri