Bana arkadaşlık teklifi ilk ortaokulda okurken gelmişti ama bana gelenleri değilde benim ilk arkadaşlık teklifimi sizlerle paylaşmak istedim. Anlatınca eminim sizde apışıp kalıcaksınız.
yıl 2000 ünv. 1. sınıftayım. sabah 2 saatlik dersim vardı dersten cıktıktan sonra otobüs durağına dogru gittim. Oturduğumuz mahalleden geçen otobüsü beklemeye başladım. Beklerken sağa sola bakıyorum tabi. 1-2 dakika sonra güzel bir kız geldi durağa. Baya alımlı , hoş birine benziyordu. Arada sırada dönüp kıza çaktırmadan bakıyordum.Kızda bana doğru bakıyordu balıklama atlamayım dedim sağımı solumu kontrol ediyim dedim başka birine de bakıyor olabilir dedim.Ama yanım da sadece yaşlı bir amca ile yaşlı bir teyze vardı. Ben kendime gaz verdim git tanış bakalım dedim. Yavaştan yavaşta kızın yanına gittim. Dikkat olay burada başlıyor.
Ben - Merhaba
Kız - Merhaba
Ben - Mahsuru yoksa sizinle tanışmak isterim
Kız - BEN TANIMADIĞIM KİŞİLERLE KONUŞMAM
Ben - ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#####
(hertürlü cevaba hazırım ama buna değil. Evet-hayır-sapık-salak-erkek ark. var-evliyim-tipim değilsin-sen kimsin bee............................vs. vs.)
Kız - (cevap vermemi bekliyor)
Ben - KUSURA BAKMAYIN BEN ÇOK SALAKMIŞIM YENİ FARKINA VARDIM
Kız - Nasıl yani?
Arkamı döndüm ve kabuğumun içine saklanarak ordan hemen kaçtım.
olayı kafamdan bir türlü çıkaramadım. Arkadaşlarımla paylaştım benim bir yanlışım oldumu diye onlarda anlayamadı. 2 ay boyunca sınıf arkadaşlarımın maskarası olmuştum. sınıfa girip merhaba diyorum arkadaşlarım Biz tanımadığımız kişilere selam vermeyiz. Of of ne günlerdi.