iLk görüşTe aşK

Sarmaz

New member
Reaction score
0

Otobuste gıderken bı kız goruyorsunuz

Kız gozunuze cok guzeL geLiyor yavas yavas yakLasıyor sıze

YakLastıkca Kızdan daha cok etkıLenmeye basLıyosunuz

Gözünüzü ondan ayıramıyorsunuz :aşk

Aradan 2 3 dk gectıkten sonra kızda farkedıyo sızın ona baktıgınızı ve arada bı sıze bakıyo

Her baktıgında daha daha cok etkıLenıyorsunuz!!!

HosLanmayı bırak aşık oLuyorsunuz kıza artık ama öLe böLE bi aşk deil terleyosunuz heyecanlanıyosunuz hersey oLuyo o an .....

Ve o heyecanLa artık ne yaptıgınızı biLmiyosunuz otobusten ınıyosunuz ama yanLıs yerde :)

Sonra yuruyerek o kızı dusunuyosunuz ne kadar guzeLdı fln derken.... kafayı bı kaldırıyosunuz yanLıs yerde ınmıssınız

Aslında yanLıs yerde ındıgınıze uzulmuyosunuz o kızı kacırdıgınıza uzuLuryorsunuz eLinizdeki telefonu kafaya vurmaya basLıyosunuz goren deLi zannediyo artık

2 3 adımda bır sınırLenıp telefonu kafaya vuruyosunuz duvarLara yumruk atıyosunuz vs vs...

Gece hep onu dusundunuz keske nerde oturdugunu ogrenseydım takıp etseydım yada yanına gıdıp tel numarasını aLsaydım diye

Sabah oLuyo kızı dusuncenız yuzunu hayaL edemıyonuz Yani tam oLarak akLınıza getıremıyosunuz nası bısydı o ara ıcınızde bı sıkıntı oLuyo ama cok kotu bu sıkıntı o an hıc bısı yapmak ıstemıyosunuz oturup onu dusunmeye basLıyonuzun yok tam oLarak aklınıza geLmıyo ıyıce ıcınız sıkıılıyo

Dısarı cıkıyonuz ogunku saatde otobus bekLıyonuz otobusun ıcıne kadar gırıyonuz yok

Bıras arkadasLarLa gezıyonuz eve gıderken gene kızı dusunuyonuz yuzunu hatırlamaya caLısıyonuz ama hıc akLınıza geLmıyo basınız agrıyo gene yok ama bu sefer o kadar cok sıkılmyıo ıcınız

Yarın oLuyo okuLa gıdıyonuz :) hosLandıgız bı kız war sadece guzeL aşk flnda deılsınız onu gorunce o otobustekı kızı temeLLi unutuyonuz..................SON.................!!!

Bu Hıkayeden İnşaLLah bi ders cıKarmıssıznıDır :) Cok etkıLendıgınız bı kız oLursa ve aşık oLursanız hiç kacırmayın !!! Sonra pişman oLabilirsiniz.............

Geri