iLk yardım iSteeğimm ßiLen ßiri Cıkar inslh

CyßeRiaN

Web & iRc C0deR
Reaction score
0
2mdi6mx.jpg

Arkadaslar olay ßundan ibaret .. Masa üstündeki simgelerin altındaki gölge efektini kaldıramıyorum pc kasmasın diye klasik görünüme gecmistim gecisten sonra gölge efekti verdi simdi kaldıramıyorum sadece gölge efektinin rengini değiştirebiliyorum ?

ßecerebilicek olanların yorumlarını ßekliyorum?

Emin Deilim Ama Sağ Tıkla Masastünden Ordan / Görünüm / Efektler E Bas Sonra Ordaki Gölgeylşeİlgili Seçenek Var Ona Tıkla.. Bi dene Bakalım Olcak mı Ama büyük ihtimal o görünüm ün oralardan olcak kurcala oraları!

Emin Deilim Ama Sağ Tıkla Masastünden Ordan / Görünüm / Efektler E Bas Sonra Ordaki Gölgeylşeİlgili Seçenek Var Ona Tıkla.. Bi dene Bakalım Olcak mı Ama büyük ihtimal o görünüm ün oralardan olcak kurcala oraları!

dostum ordan denedim simge altındaki göle olustur fln var onu iptal ediyorum seciyorum değişmiyor ..

ilgin icin saol genede

Sistem geri yükleme yap sistemi klasik görünüme geçmeden önceki haline geri yükle sorun düzelecektir.

bilgisayarıma gel ozellıklerde oradan gelişmişe tıkla perfonmasn dıyecek ayalarde ve orada cıkan ayarlanda sorununu cozebilirsinb arkadasım hepsıne bir işaretle ac kapat eskisi gibi olsun

899958c9fc3edd0cda28fe250748ddef.png

cvplanmış ama resımli gösterım dedim :)

yardımcı olabıldıysek ne mutlu

Geri