imdattttttt

01buse666

New member
Reaction score
0
arkadaşlar pc de vista yüklü.... ie 7 i ie 8 olarak yükselttim ama şimdide ie hiç açılmıyor... yani ie ye tıkladığım zaman tarayıcının kutusu açılıyor ama hata veriyor ie açılmıyor...
napcam ben şimdi eski haline getirmek için yaa :S freefox yüklü ordan giriyorum şu an ...
bi yardım plssss

Öncelikle başlığını değiştirmeyi dene böyle kimse bakmaz. ;)

Hmm sistem geri dönüşümü deneyebilirsin

Birde ne zamandır böyle ..

sistem geri yükleme yap belki olur, bide nasıl bi hata veriyo

İE den herhangi bir site açtın mı yada bir dosya indirdin mi ?

bir sorun programın düzün çalışmasını durdurdu.windows programı kapatacak ve çözüm varsa size bildirecek... diye bir kutu geliyor ve tarayıcı sayfasını kapatmak zorunda kalıyorum

hyır ie ye ie 8 yükledikten sonra giremedim ki hiç

bir sorun programın düzün çalışmasını durdurdu.windows programı kapatacak ve çözüm varsa size bildirecek... diye bir kutu geliyor ve tarayıcı sayfasını kapatmak zorunda kalıyorum

hyır ie ye ie 8 yükledikten sonra giremedim ki hiç

O zaman bir sistem geri dönüşümü dene...

PC'de antivirüs yüklümü ? .. bu arada sana pm attım bi bakarsan iyi olur..

Internet Explorer yanıt vermeyi düzenli aralıklarla durduruyorsa, en yaygın nedenler arasında bilgisayarda bir casus yazılımın, eklentinin veya bilgisayar virüsünün olması ya da Internet Explorer’un bozuk bir dosyaya erişmeye çalışması olabilir.

ayrıca güncellemelerin doğru yüklendiğinden emin olun

arkadaşlar vagabondse nin dediğini deneyeceğim .. bilgi vercem size az sonra .. çok saolun ....

ie8 i sildim ama tarayıcı yine açılırken hata veriyor...
sistem geri yüklemeyi nerden yapcam ...

yok sitem geri yüklemede belirtilen bir tarih yok :S

Sistem geri yükleme hiç açılmamış olduğu için otomatik yedek alınmamıştır..Bu yüzden de tarih yok...

Antivirüs var mı sistemde ?

panda anivirüs var
bu arada brazil ben mesaj kutuma bakamam 50 msj a daha ulaşmadım çünkü

Bence İE kullanma Firefox kullan.:) şaka tabi... İE yi kaldır tekrar kurmayı dene .

Geri