imza Hakkında Öneri..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srkn1

New member
Reaction score
0
İmza Hakkında Konu Açtığımda bazı arkadaşlar yorum yapmış mesela fofer arkadaşım demiş benim 15.000 nin üstünde mesajım var 100kb lik gif resim koysam 1,50 gb eder demiş ve hackhella bu kadar yük olmam doğru değil demiş

bu konu hakkında görüşüm sen resmi koyduğunda resimi herhangi bir resim upload sitesinden sağlıosun hackhella sadece linki veriosun

forumdan anlamasam lafı yicem ama malesef anlıorum adminliğinide yaptım bi forumun bu tür bilgileri biliorum

imza konusuna gelince önerim img kodu yasaklanabilir

fontlar sadece 1 ile kısıtlanabilir

üye sadece renk ve yazı tipini kullanarak kendi imzanısını oluşturabilir

ama sizin görüşünüzün buna aykırı olabilir onuda siz bilirsiniz tabi nihayetinde forum sizin

yani demek istediğim smod adminler ve upload team leri kullanıo üyeler kullanamıo ayrımcılık gibi oluyo sanırım bu

eğer yanlış bi sözüm varsa hiç beklemeden banlayın beni

ii forumlar

Siyasi Mesajlar Falan konulmaya başlar...
-19o5

Tamam belki dediklerin dogru ama imza bana gore gereksiz birsey.

Siyasi mesajların konulabilir demişsiniz forumda siyasi içerik zaten var

Zaten modların görevide bu yaa önce uyaracak kurala karşı gelen banı yiyecek :S yanlışmıyım bilmiorum

bak arkadaşım neden yasak çünkü reklam vs. gibi yazılar konulabilir

neden smoıdlar ve H.U.T açık çünkü biz sitenin reklamını yapıyoruz oke?

bnce artık konu kapatılmalı...

Arkada$ım imza oLmayacak Forumumuzda konu açmana gerek yok herkes haLinden memnun sade anLaşılır her$ey.. imzana koyacaqın bi resim çokmu mutLu edicek seni.. ßak ßenimde imzam var ama hackhell yazmışım sadece.. haLbuki forumun heryeri hackhell yazısıyLa doLu.. ne kadar gereksiz ßi$ey imza anLamışsındır umarım.. ßa$ka forumLar koyar bizene..tekrar tekrar açma bu konuyu pLs..

cLosed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri