İmza Hakkında Konu Açtığımda bazı arkadaşlar yorum yapmış mesela fofer arkadaşım demiş benim 15.000 nin üstünde mesajım var 100kb lik gif resim koysam 1,50 gb eder demiş ve hackhella bu kadar yük olmam doğru değil demiş
bu konu hakkında görüşüm sen resmi koyduğunda resimi herhangi bir resim upload sitesinden sağlıosun hackhella sadece linki veriosun
forumdan anlamasam lafı yicem ama malesef anlıorum adminliğinide yaptım bi forumun bu tür bilgileri biliorum
imza konusuna gelince önerim img kodu yasaklanabilir
fontlar sadece 1 ile kısıtlanabilir
üye sadece renk ve yazı tipini kullanarak kendi imzanısını oluşturabilir
ama sizin görüşünüzün buna aykırı olabilir onuda siz bilirsiniz tabi nihayetinde forum sizin
yani demek istediğim smod adminler ve upload team leri kullanıo üyeler kullanamıo ayrımcılık gibi oluyo sanırım bu
eğer yanlış bi sözüm varsa hiç beklemeden banlayın beni
ii forumlar
bu konu hakkında görüşüm sen resmi koyduğunda resimi herhangi bir resim upload sitesinden sağlıosun hackhella sadece linki veriosun
forumdan anlamasam lafı yicem ama malesef anlıorum adminliğinide yaptım bi forumun bu tür bilgileri biliorum
imza konusuna gelince önerim img kodu yasaklanabilir
fontlar sadece 1 ile kısıtlanabilir
üye sadece renk ve yazı tipini kullanarak kendi imzanısını oluşturabilir
ama sizin görüşünüzün buna aykırı olabilir onuda siz bilirsiniz tabi nihayetinde forum sizin
yani demek istediğim smod adminler ve upload team leri kullanıo üyeler kullanamıo ayrımcılık gibi oluyo sanırım bu
eğer yanlış bi sözüm varsa hiç beklemeden banlayın beni
ii forumlar