Ingilizce Yardim

gohan

New member
Reaction score
0
Selam arkadaslar.. Ben Avustralyada yasiyan bir hackhell uyesiyim.. hackhellin bana verdigi hizmetin karsisinda yanlizca tuketici degil, ayni zamanda ureticide olmak isterim.. Ben Avustralya'da dogup yetistigim icin Ingilizcem cok iyi diyecek kadar guzeldir.. Turkce'dede rahatlikla anlasabilcegimin kanaatindayim.. Ve bu sebeplere dayanarak Ingilizce bolumunde bir gorev ustlenmeye hazirim.. yani hackhell uyelerinin her hangi bir ingilizce sorunlari veya sorulari olursa.. elimden geldigi kadariyla yardimci olmak isterim.. gercekten faydamin dokunacagina inanmasam boyle bir gorev istemezdim.. arkadaslar siz ne dersiniz.. ingilizce sorun ve sorulariniz icin bir ingilizce yardimcisi olmasini istermisiniz???

eger isterseniz duyarli oldugumuzu gostermemiz sanirim hackhell camiaasina yeterlidir!! cevaplarinizi bekliyorum :)

olabilir ama bunu mod olmadanda yapabilirsin.zira mod olmak için sadece mesaj sayısı değil güven wermek te çok önemli yani bizimle daha çok günler geçirmen lazım diye düşünüyorum.. burda herkese kapımız açık!...ayrıca bu şekilde düşünmen de gercekten çok güzel ..ilginden dolayı teşekkür ederim!..

ben tesekkur ederim ben zaten mod olmak icin deil yardimci olabilmek ve bu konuyla ilgili herhangi bir gorev ustlenmek istiyoreum.. yani amacim mod olmak deil burdan sadece ingilizce bolumunde benim yardimim olucagini bildirmek istedim tum ilgilenen hackhell uyelerine.. bu hizli yanit'in ve anlayisin icin tesekkur ederim :)

gohan paylaşımlarını bekliyom o zaman ingilizce bölümüne eğer ingilizcene gercekten güveniyosan sanada ingilizce güzin abla köşesi açalım orda sorun olan herkese sende yardımcı olabilirsin

saol ases isterseniz simdilik altayagan'in kosesinde ona elimden geldigince yardimci olmaya calisiyim.. boyle bir bolum varken yenisini acmaya gerek yok sanirim ben ordan yardimlarimi sunmaya devam ederim.. saolun :)

"Sabit: ingilizce adına bütün sorunlara çare burada:) ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
altayagan"

Ingilizce basliginin bu bolumunde yardimci olmaya basladim anlayisiniz ve yardiminiz icin cok tesekkur ederim

Geri