instagram

SEYDİALİ

seyri alem
Moderatör
Reaction score
0
instagram
kendisi bir iphone, ipod ve ipad uygulamasi olup, ücretsiz indirmek mümkündür. bu uygulamada cektiginiz fotograflari cesitli filtreler yardimiyla degistirip paylasabilirsiniz. yaklasik 14 farkli filtre kullanabilirsiniz. takip ettiginiz kullanicilarin fotografina yorum yapma, begenme lüksüne sahipsiniz. tüm bunlari yapmadan önce tabiki kendinize bir instagram profili olusturmaniz gerekmektedir. eger isterseniz bu profili kendi facebook, twitter, flickr ve blog adresinizle birlikte baglayabilirsiniz. dünyanin tüm ülkelerinden asiri derecede bir ilgi gören bu uygulamayi aralik 2010 da yaklasik bir milyondan fazla kisi kullanmaktaydi.

02enyiinstagramfotorafl.jpg

04enyiinstagramfotorafl.jpg

05enyiinstagramfotorafl.jpg

06enyiinstagramfotorafl.jpg

07enyiinstagramfotorafl.jpg

08enyiinstagramfotorafl.jpg

09enyiinstagramfotorafl.jpg

10enyiinstagramfotorafl.jpg

11enyiinstagramfotorafl.jpg

12enyiinstagramfotorafl.jpg

13enyiinstagramfotorafl.jpg

14enyiinstagramfotorafl.jpg

15enyiinstagramfotorafl.jpg

16enyiinstagramfotorafl.jpg

17enyiinstagramfotorafl.jpg

19enyiinstagramfotorafl.jpg

20enyiinstagramfotorafl.jpg

21enyiinstagramfotorafl.jpg

Instagram'ı Telefonda Kullanmak İstemiyorum Daha Doğrusu Telefonda Internet Bile Kullanmam! Ama Bu Siteye Üye Olup Fotoğraf Paylaşmak İstiyorum, Pc'den Olmuyormu? İllaki Telefondan mı Resim Yüklüyoruz?

Instagram'ı Telefonda Kullanmak İstemiyorum Daha Doğrusu Telefonda Internet Bile Kullanmam! Ama Bu Siteye Üye Olup Fotoğraf Paylaşmak İstiyorum, Pc'den Olmuyormu? İllaki Telefondan mı Resim Yüklüyoruz?

Sadece mobil uygulama üzerinden kullanabilirsiniz. Pc den bağlandığınızda resimlerinize erişimin dışında başka bir işlem yapılamıyor.

Sadece mobil uygulama üzerinden kullanabilirsiniz. Pc den bağlandığınızda resimlerinize erişimin dışında başka bir işlem yapılamıyor.

Teşekkür ederim!

Bunun açıklaması: Öyle görünüyorki Instagram Kullanmak İçin Akıllı Cihaz Sahibi Olmak Lazım, Yine Maddi Durumu İyi Olanlar Kullanabilir! Bir Başka Açıklama ile; Fakirler Kullanamaz!

Boykot Ediyorum kendi çapımda kullanmayacağım!

Esenlikler Dilerim!

Geri