iNTERNET BAĞLANTI SORUNU

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar son bir haftadan beri internete bağlanmakta sıkıntı çekiyorum şöyleki çok sık olarak kopuyorum işin ilginç tarafı modemin fişini çekip 15-20 sn sonra tekrar takınca düzeliyor ama bir müddet sonra aynı şeyi tekrarlamam gerekiyor modem airties-rt 104 sorun nedir çok canım sıkkın bu konuya telekoma bildirdim ama daha henüz bakan olmadı bu konuda yardım edebilecek varmı arkadaşlar

Valla dai airties genelde sorun çıkaran bi modem, modemde sorun varsa telekomun yapca bişi yok. Modem aşırı ısınıyor olabilir, voltaj ayarsız olabilir.

Valla dai airties genelde sorun çıkaran bi modem, modemde sorun varsa telekomun yapca bişi yok. Modem aşırı ısınıyor olabilir, voltaj ayarsız olabilir.

Modeminerdeyse 2-3 senedir kullanıyorum bir hafta on gün öncesine kadar bişey yoktu yani normaldi ayrıca kendim elektriktende biraz anlarım voltaj problemide yok ya dediğiniz gibi modemde bir arıza oluştu yada telefon hattında birşey olsa gerek neyse bakıcaz yinede teşekkürler.

ben 4 senedir airties kablosuz kullanıyorum hiç arıza yapmadı hemen modemi kötülemeye gerek yok arkadaslar.bence splitterını degiştir.yada splitere baglmadan hattı direk modeme tak ve bir kac saat dene internette kalmayı bence sorun kalmıcak.yani modemin oraya cektigin hatta bir kopukluk olabilir yada spliteerı degiştir.düzelicek.

Modemde sorun olmaz olursa hiç bağlanmaz zaten modemlerin iç yapısı basittir o tür karmaşaya gelemez..Sorun bilgisayarında eğer pc güncelleme yaptıysa kapat aç tekrar dene.Sorun devam ediyorsa bana eyvallah başının çaresine bak.

Modemde sorun olmaz olursa hiç bağlanmaz zaten modemlerin iç yapısı basittir o tür karmaşaya gelemez..Sorun bilgisayarında eğer pc güncelleme yaptıysa kapat aç tekrar dene.Sorun devam ediyorsa bana eyvallah başının çaresine bak.

güncelleme falan yok arkadaşım sorunu gayet açık yazdım sanırım modemin fişini çehip tekrar taktığımda düzeliyor ama nekadar süreceği belli değil bu on dakikada oluyor beş dakikada yarım saatte bir saatte ozaman terel ağ bağlantılarına baktığımda "sınırlı bağlantı veya bağlı değil"ibaresi mevcut oluyor.bu kadar.

güncelleme falan yok arkadaşım sorunu gayet açık yazdım sanırım modemin fişini çehip tekrar taktığımda düzeliyor ama nekadar süreceği belli değil bu on dakikada oluyor beş dakikada yarım saatte bir saatte ozaman terel ağ bağlantılarına baktığımda "sınırlı bağlantı veya bağlı değil"ibaresi mevcut oluyor.bu kadar.

teşk ettimde niye ettim onu bende anlamadım basıvermişim işte.Aynı sorun bende de oluyordu o açıdan direk cevap yazdım konuya ve modemimizde aynı ne tesadüf değil çünkü modemin aynı olmasa cevap yazmazdım:).Sorunlar aynı ama demekki çözümlerimiz farklı ben güncellemeden sonra kapatıp açmamıştım epey bi devam etmişti sorun sonra düzeldi. Ama sen bide modemi resetle olmazsa değiştiriver gitsin.

Geri