Internet Explorer 7 açılıp kapanıyor???

jackie007

New member
Reaction score
0
Herkese iyi akşamlar,

INternet explorer 7 kullanıyordum. 8'i yükledim. Sonra silip 7 yi geri yükledim. Ama Internet explorer açılıp hemen kapanıyor... Acaba neden?

aynı problem bendede var yardımlarınızı bekliyorum

Beyler sırf yardımım dokunsun diye üye oldum çünki ara sıra da olsa bu siteden faydalanıyordum,,
Şimdi konuya geçelim: Bu gün bi baktım bi sitede reklamnı yayınlıyorlar ie-8 'in ve dedim bi bakayım nasılmış bu, yükledim ama beğenmedim ve kaldırıp tekrar ie-7 'yi kurdum ve aynı şey de bu gün benim başıma geldi ie-7 açılıp hemen kapanmaya başladı, ama şükür çok geçmeden olayı çözdüm şu şekilde: -Internet Explorer- simgesinin üzerine - sağ tıklayıp - özellikler diyoruz - oradan da - gelişmiş - seçeneğine geliyoruz ve -kimlik avı filtiresini devre dışı bırak- diyoruz ve -uygula.tamam- ...olay bitti:) .. şimdi kimlik avı filtiresi neden sorun yapıyor derseniz açıkcası ben de orasını çözemedim:))) cünkü daha önceleri kimlik avı filtiresi bende etkindi, ama etkin olsada olmasada pek bi işe yaradığı yok, yani onsuz da olur yeter ki ie-browsermiz çalışsın (ama firefoxu unutmayın hepsine 5 çeker:),,,ne ise çok uzattık:) umarım herkeste böyle ufak sorunu kolayca atlatır.. Saygılar.

Konu üzerinden uzun zaman geçti, fakat yine de yazayım dedim. Yardımcı olabilirim buradan özel mesaj atarsanız veya sorunu yaşayanlar mail atın: akmeny hot
Bu sağlam bir virüs ve bunu antivirüs programları fark edemiyorlar.

"hem explorer açılmıyo, hemde normal bir klasör açmak iiçin çift tıkladığında ilk önce epey bekliyo sonra masaüstü simgeler filan komple gidiyo, bir masaüstü arkaplanı kalıyo, bir süre sonra çalışan program varsa devam ediyo, ama klasör açılmıyo" en azından benim ki böyle, avast açılış anı taraması genel de işe yarıyordu, şimdi oda işe yaramıyor, bende ki bu sorun yanılmıyorsam, defragler diye bir programla disk birleştirmesi yaptıktan sonra oldu, sistem geri yükleme açık olmadığı için bir önceki zamana geri alamıyorum, ne yapcam bende bilmiyorum, ha bu foruma nasıl girdin diyorsanız, Allah razı olsun Mozillam bu kötü günlerde beni yanlız bırakmadı, unutmadan söyleyim limewire de yüklü o da açılıp kapanıyo.LÜTFEN SORUNU BİLEN, EN AZINDAN BU POST'U ŞU ANDAN OKUYAN BİRİLERİ DURUMA EL ATSIN, PLEASE.

7 yi silip 8 yükledikten sonra böle olduysa demekki 7 tam silinmemiş üzerin 8 yüklenmiş olabilir dicem

ama böle bişeyin olması zor gibi.

pc inde zararlı olmadığından eminmisin?

sistem bakım programları kullan.kayıt defterinin optimizasyona ihtiyacı olabilir.

bence kayıt defteri ile ilgili bi sorun...

S.a agalar atin bi combo fix kurtarin bendede oldu win.com dosyası yuzundenmıs bu dosya varsa sılın yada combo fix atın oto sılsın

Geri