Internet Explorer Simge Sorunu

Berduşşşş

New member
Reaction score
0
İnternet Explorer'ın simgesi silindi arkadaşlar
Ne yapstıysam çıkmıyor ortaya
Ama hala intenet tarayıcısı durumunda
Internet Explorer'ı tekarar sorunsuz kurma şansım varmı veya simgesini geri getirme şansım(kısayol simgesi olmayacak)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Saygılar...Sevgiler..

Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm HACKHELL.COM Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Görüntü özellikleri------>masaüstü------>masaüstü özelleştir
Orda internet explorer var (belgelerim-bilgisayarım..vs)
Ordaki simge aktifse kapat tamam de tekrar aç simge aktif deilse aktif et
belki işe yarayabilir
Kolay gelsin

Görüntü özellikleri------>masaüstü------>masaüstü özelleştir
Orda internet explorer var (belgelerim-bilgisayarım..vs)
Ordaki simge aktifse kapat tamam de tekrar aç simge aktif deilse aktif et
belki işe yarayabilir
Kolay gelsin

İlgilendiğin İçin Saol Ama Belgelerim-Bilgisayarım Onların Arasındanda KAybolmuş IE
ÜStelik VErdiğin Linktekinide YApmıştım Hemde Bir Kaç Defa Oda İşe Yaramamıştı...
Bide Yeni Pc Öğrenirken IE Simgesi Gitti Diye IE yi Kaldırmak İStedim Pc Den Bir Sürü ŞEyini Sİlmiştim...Yinede Saol...Ama NAsıl OLacak Bilmiyom...

xp yi oar öyle ise onunda linkini vermiştim yinemi olmadı format at....

sistem çok yıpranmış demektir:goz:

∂єѕριηα;3222955' Alıntı:
xp yi oar öyle ise onunda linkini vermiştim yinemi olmadı format at....

sistem çok yıpranmış demektir:goz:

Aslında Sistem 10 Numara Hiç Sorunum Yokta İşte Bilirsin Yeni Yeni Pc Öğrenmeye Başlamıştım Sinirlendim Girdim Program Filesa Sildim IEnin içindekileri Bazıları Sİlindi BAzıları REsetten Sonra Geri Geldi....Saol İLgilendiğin İçin...

Hakketen bende de ie simgesi yok kısayol olarak geliyor format mı atsam başka bi yolu var mıdır acaba ?

görüntü özellikleri -masaüstü.-masaüstü özellestir.

KuLLanDIGINIZ iŞLetim Sistemi Nedir?

evet arkadaşlar ben de sizin gibi Internet Explorer simgesi yok olmuş birisiydim.İnternette çeşitli formlara baktım fakat sorunum çözülmemişti.Kendim deneme yanılma yoluyla yaptım.Xp kullanıyorum.Önce internet 7 yi Revo Uninstaller ile kaldırdım.Artıkları da kaldırdım.(siyah yazılı artıkları kaldırdım,artık kaldırırken dikkat edin gerçi program uyarıyor.program türkçe dil destekli)Program ücretsiz harika bir kaldırma programı.CCleaner ile temizlik yaptım,bilgisayarı yeniden başlattım.Xp cd sini taktım.aynen şunları başlat,çalıştır rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf kopyala yapıştır yaptım (bu arada antivirisi devre dışı bıraktım.) Explorer_ex dosyasının yerini istedi çıkan pencerede gözat e:sürücüsü ve xp cd si içindeki i386 dosyası içindeki explorer dosyasını gösterdim yükleme yaptı.daha sonra önceden indirdiğim Internet Explorer 7 tr tekrar yükledim.bilgisayarı tekrar yeniden başlattım ve internet simgemin geldiğini gördüm microsoft sitesinden güncellemeleri indirdim ve artık simge masa üstünde . şu an bu sorunu aştım kolay gelsin

Eğer Internet Explorer'ın düşük (6,7) sürümünü kullanıyorsan IE 8 kur ama zaten IE8 kuruluysa kurulumu yeniden çalıştır onarım seçeneği vardır.Sen son çare olarak format at

Geri