internetcafe için fikir....

yildizcafe

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 3 tane internet cafesi olan bir işyerinde çalışıyorum bütün yönetim benim elimde ben bu bilgisayarlardan nasıl para kazanabilirim malum asgari ücrete calışıyoruz yaklaşık 90 adet bilgisayar bana tavsiyeleriniz ne olucak makinaları kasmadan ne yapabiliriz....

bulunca banada haber ver bende 114 + 1 makine war

Bir Web Sitesiyle Anlaşın Belli Bir Para Karşılığında İnternet Explorerda Anasayfaya Onun Sitesini Koyun Bal Gibi Reklam + Hit, Arada ip Değişirsiniz Adama Hit Kazandırırsınız...

Arkadaşım bazı makinaları sunucuya çevir ve Counter Strike Sunucusu Kur Ve Kirala Derim Ben.

adamları çekmek için kafeye ilk başta xp cafe plus işletim sistemini daya ,, zaten hep internetteysen bi web sitesi kur forumda olabilir ilgilen onunla boş boş dolaşma reklamlardan para kazanırsın..
oyunlar kasmadan vede multi güzel çalışıyorsa sorun yoksa zaten gelir insanlar oraya

bazı Bilqisayarlara counter kur ama kurduğun bilgisayarda admınlık olsun o bilgisayara geçen 2 katı falan ödesin

saçma bi fikir 2 katı ödeme adminlik için.

En iyisi böyle Silkroad , Knight Online parası satma işlemlerini yap. GB alma işlemleri felan. Yada premium üyelik felan sat. adam alabileceği 30 liralık şeyi sen 30 a al 33 e sat. Yapan çok öyle.

e-ticaret forex trading ....epey bi şey var. Reklam ver para karşılığı . Seçenek çok

Ya da adam akıllı git programcılık öğren program yap. İyi para var p işte. CAfeyi bile bırakıp sırf programcılık yapabilirsin bile

Bütün makinelerden reklamlarıma günde 1 kaç kez tık yap her ay sana bi tişört hediye edeyim :)

google tekniklerini dene derim.
Ama şöyle de bir detay var ki,
3 tane internet cafede çalışıyorsun..
90 tane bilgisayar diyorsun

aslında bu 90 tane pc bnm gözümde 3 tane bilgisayardır.
Çünkü 3 tane modem üzerinden besleniyor.
Bak ip adresi çok önemli 90 tane bilgisayar olması boşşş..

kaç tane farklı kimlik oldugu önemli.

google tekniklerini dene derim.
Ama şöyle de bir detay var ki,
3 tane internet cafede çalışıyorsun..
90 tane bilgisayar diyorsun

aslında bu 90 tane pc bnm gözümde 3 tane bilgisayardır.
Çünkü 3 tane modem üzerinden besleniyor.
Bak ip adresi çok önemli 90 tane bilgisayar olması boşşş..

kaç tane farklı kimlik oldugu önemli.

Makinalarda sabit ip var dediyiniz doğru bunun bir çözümü yokmu acaba ...

Bütün makinelerden reklamlarıma günde 1 kaç kez tık yap her ay sana bi tişört hediye edeyim :)

Bütün makinelerden tıklasa ne olucak akıllım :laugh: sanki makine başına ayrı ip almış adam ayrı ayrı ip alsa tamam derim N i h i L arkadaşım doğru söylemiş 3 tane internet cafe demek reklam ve hit vs. işlemleriniz için 3 adet bilgisayar anlamına geliyor hoş alsa bile sen o kadar tık para kazan sen adama tishört ver herkes kendi gemisini yürütür arkadaş hadin ras gele : )
Gider şimdi tıklar adam hayrına iyi niyeti ile ondan sonra imamın kayığına binersin
banı yersin vallahi

bazı programlar var IP yenileyen
ama bu sana aynı zamanda kontrol zorluğuda getirecek

arkadaşım turnuva düzenlesen burda okuduklarıma oranla daha fazla para kazanabilirsin. mesela tüm rakamları sallayalım, modern warfare turnuvası takım başı 5tl den 5er kişilik takımlar halinde 90 makinaya 18 takım eder, bu takımların da bütün günü cafede geçirceklerini hesaba katalım, tost içecek vb. satış yapıyorsanız ordan da bi gelir, birinciye 50 tl diğer 2 takıma hediye birşeyler ayarlarsın. hem gazeteye çıkarsın müşterin artar, hatta diğer turnuvalar 3-5 gün sürebilir. tabi yasal izinlerini bilemem ama bence reklamdan daha çok gelir elde edersin.

Geri