internete bağlanamıyorum yardım lütfen

¢αρтαιη_Ŧß

¢αρтαιη
Reaction score
0
slm arkadaşlar sizeden bir yardım alabilirmiyim ya ben yan komşudan internet alıyorum kablolu olarak biligsayara kabloyu bağladım ama internet geldi 5 dakka sonra kesildi ne yapmam lazım ip numarısı dns ayarı flnmı yapacm bir yardım ederseniz sevinirim :vur

şimdiden teşekküler

bağlantında sorun vardır kardeşim bi ayar yapmana gerke yok kabloları kontrol edin tekrar tekrar

kardeşim adam bağlanıyor ben bağlanamıyorum napıcamı şaşırdım yaw

ağ bağlantılarım sağ tıkla > özellikler > yerel ağ bağlantısı > sağ tıkla > özellikler > internet iletişim kurallarına çift tıkla ;

ip adresi : 192.168.1.101
alt ağ maskesi : 255.255.255.0
varsayılan ağ geçidi : 192.168.1.1

Dns;
yeğlenen 192.168.1.1

saol kardeş ama olmadı nedense 2 gündür bağlanıyordum noldusa yaw gitti int. gelmiyor

Ethernet kartının driver'inin yüklü olup olmadığını kontrol et,onda sorun yoksa kabloları değiştir.Mevcut ayarlarla oynamamışsan hiç bir ayara gerek yok.

selam,

eger önceden ag baglantilarinda

ağ bağlantılarım sağ tıkla > özellikler > yerel ağ bağlantısı > sağ tıkla > özellikler > internet iletişim kurallarına çift tıkla ;

ip adresi : 192.168.1.101
alt ağ maskesi : 255.255.255.0
varsayılan ağ geçidi : 192.168.1.1

Dns;
yeğlenen 192.168.1.1

bu sekilde ayar yapmadan baglaniyorsan bunlari yine eski haline getir hepsi otomatik olsun ve sonra bilgisayarim sag tik/yönet/aygit yöneticisi/ag bagdastiricilari/xxx

xxx burada ethernetin olacak bunun üzerine gel sag tik yap ve kaldir de sonra bilgisayarini yeniden baslat, baslattigin zaman yeni donanim olarak bulacak ve tekrar yükleyecek ethernetini ve muhtemelen baglanacak denermisin

kolay gelsin.

Geri