internetim bi gidiyor 6-7 saat sonra geliyor

UNDER258

New member
Reaction score
0
arkadaşlar intenet hergün öglen kesiliyor adsl ışığı yanıp sönüyor sürekli gece 11 12 civarı ışıklaklar sabitleniyor ancak download hızı 800kb arası, modemide denedim arkadaşta çalışıyor zaten 2tane modem var 2sindede böyle yapıyo hattı direk taktım yine aynı aradım smile adslyi arıza kaydı aldılar ancak ne oluyosa santralden birisi arıyo internt gelio o sırada 1saat sonra yine gidiyo sorun ne olabilir delircem yardım lütfenn :S

baya aradım ve söylenenler

apartmanın kablolarında sorun varmış bizden sorunyok diyolar neyapıcamı şaşırdım çok nadir internet geliyor telefon çalışıyor nasıl bir sorun bu anlamadım elektirikçi çağırıp yaptırın biz apartman işine karışmıoz diolar neyapcam ben şimdi

interneti iptalde ettiremem sözleşme var +1tane ödenmemiş fatura

bendede aynı sorun vardı artım ttneti 10 defa en sonunda geldiler eve kontrole baktılar baktılar kablolarda sorun yok sorun bilgisayarda dediler ben değil dedim sorun sizin kablolarda dedim çünkü yağmur yağınca gidiyo bu internet onlarda sen bizden daha iyimi bilcen dediler. en sonunda 1 hafta sonra ısrarlara dayanamadıar laptoplu bi adam getirdiler o da giremedi en son sokak kablolarını kontrol ettiler geldi ama yağmur yağdığında yine gidyor bu işin çaresi yok boşuna uğraşma muhattap bulamazsın ben 3G aldım kurtuldum ne bi kesiti var ne bi başka sorun. hem ucuz da bence 3g ye geç derim eğer download delisi değilsen..

eve kontrole geldikleri için ücret veya herhangi bi ücret aldılarmı?

peki teşekürler bi daha arıcam bakalım net gider şimdi zaten

Şans meselesi internetten yana yüzün gülmesi için fiber optik kablo kullanımına geçilmeli ama nerdee.

sorun çok basit..
elektrik voltajı düşüyor...
modem adaptorünü değiştir...
12 voltluk adaptorse 15v luk al

input:100~240 v ~ 1.5amper 50-60hz
output: 15v 5.0a lik adaptor al..
aynı sorun bendede vardı :D
adaptoru deiştirdim olay çözüldü..

arkadaşlar intenet hergün öglen kesiliyor adsl ışığı yanıp sönüyor sürekli gece 11 12 civarı ışıklaklar sabitleniyor ancak download hızı 800kb arası, modemide denedim arkadaşta çalışıyor zaten 2tane modem var 2sindede böyle yapıyo hattı direk taktım yine aynı aradım smile adslyi arıza kaydı aldılar ancak ne oluyosa santralden birisi arıyo internt gelio o sırada 1saat sonra yine gidiyo sorun ne olabilir delircem yardım lütfenn :S

smile adsl in peşini bırakma dostum.sorunun halloluncaya kadar ısrarını sürdür.bunların peşini bırakmaya gelmez.

eve kontrole gelirlerse sorun kalmayacağını düşünüyorum.

ben öle bir problem yokta ...ama bana türk telekomdan aradılar ve internette bir sorun olup olmadıgını sordular ben de soruya soruyla cevap verdim olmaslı mı gerekiyor dedim.. baya hemen''yok olması gerekmiyorda ama bu aralar baya kulanıcıda internet gidiyor geliyor alt yapıda sorunlardan kaynaklanıyormuş bizde bütün kulanıcılara ulaşmaya çalışıyoruz.....yani arkadaşlar siz bir arayında bir sorun ne var ne yokk..neyse kolay gelsin...

Yağmur Yağınca Benimde İnternet Gidiyor.Hatta Şimdi Gidip Geliyor Sinir Oluyorum....Ne Yapabilirim Arkadaşlar ?

Benimde download yaparken gunde 1 yada 2 kez net gidio 5 dak sonra baglantı tekrar gelio ama download yarıda kalmış olyuo bile... :(

bunların sebebi %80 elektirk voltajının düşmesidir...
ayrıca bir sebeb daha var bu 5 dk da bir kesilmelerin .. onuda birazdan yeni bir konu açarak anlatacam

arkadaşlar bana söylenen apartmanın kablolarında sorun varmış bizden sorunyok diyolar neyapıcamı şaşırdım çok nadir internet geliyor telefon çalışıyor nasıl bir sorun bu anlamadım elektirikçi çağırıp yaptırın biz apartman işine karışmıoz diolar neyapcam ben şimdi

sen iyisimi kablolu nete geç..

ben 2 yıldır kullanıyorum 2 yıldır kapanmadı bi internet hep aktif..

tek sorun ıp adresindeki virüsler kardeş ıp adresini değiştir(modeme reset at)sonra ıp adresini gizle sorun birdaha çıkmaz.emin ol.

arkadaşlar bana söylenen apartmanın kablolarında sorun varmış bizden sorunyok diyolar neyapıcamı şaşırdım çok nadir internet geliyor telefon çalışıyor nasıl bir sorun bu anlamadım elektirikçi çağırıp yaptırın biz apartman işine karışmıoz diolar neyapcam ben şimdi

söylenen ne ise onu yapçaksın tabii...

Bende de aynı problem oldu. Aboneliğim 8mbite kadardı. Ttnetin sayfasından online olarak 8mbite çıkardım. Ondan sonra internete bir haller oldu. gidiyor saatlerce gelmiyordu. Farklı modemler denedim. Her modemde kesilme süresi farklıydı. (Çok özelliğe sahip modemlerde kesilme süresi uzun oldu.) Bir akşam internet komple gitti. Ttneti aradım. Hattımın 8mbiti kaldırmadığını, ancak 2mbiti kaldırabileceğini söylediler ve 2mbite çektiler. şu anda problem yok.

Geri