internette kişi izleme nasıl?

poyyraz

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ip'sini bir şekilde bulduğum birini bu ip üzerinden internette hangi sitelere girdiğini izleyebilirmiyim. amacım hack değil. onun için hacking programları önermeyin lütfen. sadece o anda izlediğim ip numarasının hangi ip'lere(sitelere yada başka bir net tabanlı programa) bağlandığını izlemek. galiba ms dostan netsat gibi bir komut vardı amanasıl kullanıldığını falan unuttum. bilen biri yardımcı olurmu lütfen.

arkadaşım valla öle bi program varmı tam bilmiorum ama bir kaç program var ip numarasından pc ye bağlanıp nerelere girdiğini görürsün o programın adını sorarsın ama aklımda deil ama internette bulamazsın anca cd den bulursun 5 paralık etmzler programı bulursam hbr veririm

keylogger yutturup belkı gırdıgı sıtelerı ordan gorebılırsın ama o ısede gırmek ıstemıyosan ayrı...keyloggerlarda actıgı resme kadar gorebılme olanagın var

Abi hack diyosun kulanmak ama sen proagenti kullan.pcye zararı çok degil hatta yok sayılır tavsiyem onu kullan.girdiği siteler ayrıca msn şifresi filanda alabilirsin.

merhaba arkadaşlar ben bu işe yeni başlıyorum!! hackleme işleri elimde bi sürü program ama kullanamıyorum örneğin radmin ,time viewer, bide özel bi program usb gibi birazda çapı buyuk bi cihazla çalışıyo, on senelik bi hacker arkadaş var çok güzel programlar ypıyor her bilgisayara girebiliyor ama bana pek yardımcı olamadı bu konuda tecrübeli bi arkadaş varsa bu programları kullanmasını bilen beraber bi çözüm bulmak istiyorum ilgilerinize teşekürler...

IRC iLe ALakaSı Yok Sanırım...

benim bildiğim bi tane var ama bilmeyenler vardır diye söylüyom.bilenler vardır ardamax 2.8 kasperskya bile yakalanmaz.Site:
www.ardamax.com
yalnız webfiltresi olan internette denemeyin.:D

bu arada ben ardamaxı yazdım ama onunla ilgili bilmediim bişi war.smtp adresleri nasıl ardamaxta bilen warsa söylesin.:D

tşkler nasıl kullanılır bu proğramlar

Geri