internetten sürekli düşme problermi!!!!!

yAkAm0z_

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben pikatel air max 101 marka kablosuz modem kullanıyorum benim problemim sürekli olarak internetten düşmek ama anlayamadığım nokta şu bir oyun sayfasındayken falan net koptuğu halde oynamaya devam ediyorum ama sayfa değiştirme istediğim zaman sayfa görüntülenemiyo diyo bağlantı kısa arlaıklarla gidip geliyo ama modemin bağlantı ışıklarının tümü yanıyo ltfn anlayan varsa yardım etsin :vur

dostum düşme sıklığı nedir onu yazarsan cevabını verebilirim....ayrıca oyuna devam edebilmenin sebebi oyun yüklenirken senin bilgisayarınada kısa süreliğine yüklenmesidir...

kardeş 5 dk içinde 3 defa falan düşüyor 15 ya da 20 saniye sonra tekrar bağlanıyor

peki netten dusmen periyoik mi,her daim mi yoksa zaman kavrami yokmu, rastgele bir zamanda oluyor mu???

cunku ttnet' in bazen bu tarz problemleri oluyor,aen netten dustugunu anlamiyorsun ama internet kopup geliyor,hatlarda bir problem olabilir

ayni sorun bendede var wlan iki pc bagli biri direk kablo digeri kablosuz kablolu olan pc arkadasin tarif ettigi gibi cok sik araliklarla düsüyor ve geri baglaniyor örnegin msn ama diger kablosuzda böyle bir sorun yok

sorun ne olabilir bilen arkadaslar tavsiyelerde bulunursa cok iyi olur

Cok Can Sikici Bir Durum

ayni sorun bendede var wlan iki pc bagli biri direk kablo digeri kablosuz kablolu olan pc arkadasin tarif ettigi gibi cok sik araliklarla düsüyor ve geri baglaniyor örnegin msn ama diger kablosuzda böyle bir sorun yok

sorun ne olabilir bilen arkadaslar tavsiyelerde bulunursa cok iyi olur

abi bende ayni dertden muzdaribim

kablosuz modeme iki pc bagli biri direk kablo ile digeri kablosuz usb ile kablosuz olanda sorun yok ama diger direk bagli pc cok sik araliklarla düsüyor ve buda keyifsiz bir durum

bilen arkadaslar tavsiyede bulunurlarsa cok sevinirim

cok yazmisim yanlislik olmus ya kusura bakmayin

peki netten dusmen periyoik mi,her daim mi yoksa zaman kavrami yokmu, rastgele bir zamanda oluyor mu???

cunku ttnet' in bazen bu tarz problemleri oluyor,aen netten dustugunu anlamiyorsun ama internet kopup geliyor,hatlarda bir problem olabilir

walla kardeş 3 gün öncesine kadar sadece öğle saatlerinde oluyodu pc ye format attım modemi yeniden kurdum şimdi her daim bu problemi yaşıyorum spileter dan çıkarıp direk bağladığım zaman da aynı problem oluyo anlamadım türk telekoma kafam girsin diyodum bence o az gelir........

bu konuda yardımcı olacak yok muuuuuu?

yok arkadaşlar baksanısaaaa bi aallahın kulu cvp yasmamış eşşekten düşmeyen ne anlasın eşşekten düşenin halini sorunu yoksa tmm :( gerisi boş

Geri