Intihara kaLkışan Sarhoş 30mt Düştü

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0

2s10keh.jpg

İzmir'in Buca ilçesinde intihar etmek için su kemerine çıkan Mesut Diringa, sıcağın ve alkolün etkisi ile dengesini kaybederek 30 metreden aşağı düştü.

Olay yerindeki sağlık personeli tarafından hastaneye götürülen Diringa, alkolün etkisiyle hastanede polise zor anlar yaşattı.

İntihar etmek için tarihi su kemerlerine çıkan Mesut Diringa, aldığı alkol ve sıcağın etkisiyle dengesini kaybederek 30 metre yükseklikten aşağı düştü. Diringa, olay yerindeki sağlık personeli tarafından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada doktorlara fevri davranışlarda bulunduğu öğrenilen Diringa, bir süre sonra hastanede gözetim altına alındığı travma odasında sızdı.

Bir süre hastanede gözetim altında tutulan ve tedavisi gerçekleştirilen Diringa, ifadesi alınmak üzere Şirinyer polis karakoluna götürülmek istendi. Ancak hastane çıkışında sedyede sızıp kalan vatandaşı uyandırmak kolay olmadı. Polislerin dakikalarca uyandırmaya çalıştığı Mesut Diringa polis aracıyla uyur halde Şirinyer Karakolu'na götürüldü.

Burada da polislere zor anlar yaşatan Diringa, görevli memurlar tarafından taşınarak karakola alınabildi. Polisler, Diringa'nın ifadesini alabilmek için uyanmasını bekleyeceklerini belirtti.

iyide neresi komik =S..............

garibim dertliki intihar etmeye çalşyo. duyarlı ol biraz

ya kardeşim Komik bölümdesin iyi bak :mad:@@

Geri