iOS 4.3.2 Untethered Jailbreak, Sn0wbreeze 2.6 | (Windows)

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Cihazlari Sim Kilitli olanlar ve su anda Ultrasn0w ile "Sim Kilidi Kaldirilmis" bir sekilde kullananlar cihazlarini kesinlikle 4.3.2`ye yükseltmesinler.

Bu yöntemle "Untethered" yani "Bagimsiz" jailbreak yapilabilmektedir.

Bu yöntem Windows içindir

Uygulanabilecek cihazlar
iPhone 4
iPhone 3Gs
iPod Touch 3G/4G
Apple TV 2G
iPad

İhtiyacımız olan şey

Sn0wbreeze 2.6 İNDİR

Orijinal fw dosyası
iPhone 4
iPhone 3GS
iPod Touch 4G
iPod Touch 3G
iPad

1.İlk olarak cihazımıza uygun fw dosyasını indiriyoruz(kolayca bulabileceğimiz bir yere masa üstüne mesela)

2.indirmiş olduğumuz sn0wbreeze açıyoruz (yönetici/xp uyumluluk modunda çalıştırılması tavsiye edilir) ok tuşuna bastıktan sonra sn0wbreeze nin son sürümü olan 2.6 nın şu ekranını görmemiz gerekiyor

ios4.3.2-jailbreak-untethered-sn0wbreeze.jpg

3.Resimde görülen mavi oka basıyoruz ve sağ altta seçeneklerden cihazımıza ait iOS 4.3.2 yi seçiyoruz (masa üstünde olan).Bu aşamada sn0wbreeze ilgili sürümde işlem yapıyor.sonra tekrar oka basıyoruz

201103281109.jpg

4.Fw başarılı bir şekilde tanımlanır tanımlanmaz "Exper mode" u seçiyoruz ve tekrar oka basıyoruz.Sonra Buil IPSW yi seçiyoruz ve oka tekrar basıyoruz.

201103281111.jpg

5. Bu adımda sn0wbreeze iOS 4.3.2 custom firmwaremizi hazırlıyor.

6. Bu aşama bittiğinde sn0wbreeze bizden cihazımızı DFU moduna almamızı isteyecek

• 3 sn kadar Power tuşuna basıyoruz
  • Elimizi Power dan çekmeden Home tuşuna basıyoruz (10 sn kadar)
  • ElimiziPower tuşundan çekiyoruz fakat Home tuşuna basmaya devam ediyoruz (10 sn kadar)

201103281118.jpg

snowbreez.jpg

7. Buradan sonra sn0wbreeze açıkken iTunes tan cihazımızı restore etmemiz gerekecek.Shift tuşuna basılı tutarak iTunes tan restore tuşuna basıyoruz ve sn0wbreeze nin oluşturduğu iOS 4.3.2 custom firmware yi seçiyoruz.

8. iTunes restore yi bitirene kadar bekliyoruz.Cihazımızın bağlantısının kazara kesilmemesine dikkat etmeliyiz.iTunes restore yi bitirdikten sonra cihazımız tamamen untethered jb olacaktır.

Iphone 4.3.2

Bilgiler icin öncelikle tesekkürler. Benim birkac sorum olacak.
* Benim iphone 4.3.2 orijinal software var sim kilidi yok buna olurmu?
* Birde ben isyerinde bazi arkadaslardan duydum jailbreak yapildiktan sonra telefonu her kapatip actigimizda yeniden jailbreak yapmak gerekiyormus bu dogrumu?
bunlar icin bana bilgi verirsenm sevinirim simdiden emeklerin icin tesekkürler.

Untethered Jb, cihazınızı açak için pcye takmanız gerekmiyor, bağımsız olarak çalıştırabilirsin. Her açılışta jb yapmak diye birşey söz konusu değil.

4.3.3. jb çıktı yeni sürüm için anlatım yapacağım, beklemeni tavsiye ederim.

Geri