ip ile yapılabilecekler

vocoslocos

New member
Reaction score
0
:Herkese öncelikle slmlar.İp sini bildigim kişinin bilgisarayına girebilirmiyim yada klavye hareketlerini görebilirmiyim ve bunları nasıl yapabilir:).Kısacası bilgisarayında yaptı her hareketi görebilirmiyim şimdiden tekürler

Not:konu baslıklarını arastırdım bulamadım eger linki varsa ekleyebilirmisiniz.

evet arkadaslar kimse bişeyler bilmiyormu ????

ewet arkadaslar kaç günden cevap yok ip bulmayı veriyorsunuz saolun ama bu ip lerle neler yapabiliriz onuda anlatırsanız sevinecem ama kimse bilmiyor herhalde

valla bu "ip"ler çeşitlidir
bi dikiş "ip"i vardır,adı üstünde dikiş yapılır :)
çamaşır "ip"i vardır,çamaşır serilir :)
bi de "ip"e un seriliyor ama onu bi tek hacker nasrettin yapıyor :melek

ameliyat ip lerini unutmusun :))))) bilen yok anlasılan bu konu geyige döndüğüne göre

Arkadaşlar biraz saçma konular açıyorsunuz....

Ip ile yapılacakları bilenler burada paylaşır.. Fakat ip adresinin bilerek tek bir şey değil birçok şey yapılabilir bunlarla beraber sadece ip değil daha farklı şeyleri öğrenmek gerekiyor...

Yani sadece ip bilerek o adama fazla zarar veremezsiniz...

Ama tabi verebilenler var =)

arkadaslar cok güzel cevap veriyosunuz güzelde hala bir somut cevap almış degil.konuda bence sacma degil gayet normal bir konu madem yapılacak bişeyler var ozaman neler oldugunu soruyorum,nasıl yapıldığını soruyorum.Hee madem sacma soru kimsede baslık atmasın ıp bulma falan filan diye. ben bulamadım documanlarda eger siz biliyosanız link atın bakalım

Geri