iPad alanlara üçüncü şok!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
20100409110252_2.jpg

Apple'ın tableti iPad'i satın alanlar şok üstüne şok yaşamaya devam ediyor: İşte iPad'in yeni sorunu.

iPad ile ilgili ilk şok kullanıcıları değil, Apple'ı sarsmıştı. Ama kullanıcıları sarsan şoklar da gecikmedi. İlkinden kısa bir süre sonra gelen ikinci şok ile iPad'e dair sorunların hepsinin ortaya çıktığı düşünülüyordu ki, bir problem daha keşfedildi: iPad sıcağı sevmiyor, hem de hiç!

Bazılarının "büyük seçim iPhone" diyerek dalga geçtikleri ama ilk gününde 300 bin satan iPad şu sıralarda herkesin dilinde ve şanslı sahiplerinin elinden düşmüyor. İlk iPad sahiplerinden biri ise cihazın sıcağa karşı pek de dayanıklı olmadığını keşfetti. Apple'ın resmi rakamlarına göre iPad için ideal çalışma ortamı 0 ile 35 derece arasında. Fakat bahar aylarının çok da yakıcı olmayan güneşi altında bir süre çalışan iPad kendisini aşırı sıcağa karşı korumak için kapatabiliyor.

Güneş altındaki kıs bir çalışmadan sonra "Tekrar kullanmadan önce iPad'in soğuması gerekiyor" mesajıyla kendisini kapatan iPad'lerini tekrar açabilmek için bazı kullanıcıların cihazı buzdolabına koymayı bile denedikleri söyleniyor.

Ekli dosyalar

• 20100409110252_2.jpg
    20100409110252_2.jpg
    6.5 KB · Görüntüleme: 7,580
..:.. miLLet basına beLa aLdı bunu ..:..

apple ne yaparsa iyi yapar sbiz burda nokia 5110 kullanırken adamlar iphonu üretmişti ve amerikada kullanılıyordu. düsün sen simdi iphone kullanıorsun apple neler yapıor argesınde sadece hayal et yeter. Çünkü onlar öyle yapıor once hayal ediyor ve uretiyorlar

bu adamlar bu kadar şoktan sonra kendilerine gelemeyecekler :)

abi başlıklar hep şokk diye yazılmış kötü bir şey varmış gibisinden pek bilgim yok ama belkide cihazın ömrünün uzaması için böyle bir önlem alınmıştır.Bu adamlar o kadar da salak değiller ya yıllardır süregelen bi firma sonuçta.İnsanları hayal kırıklıgına sokucak işler yapıcaklarını zannetmem

Apple ı neden bu kadar koruyosunuz komigime gitti , adamlar gayetde salak olabilir abi.Japon degillerki Amerikalı sonucta :D

abi başlıklar hep şokk diye yazılmış kötü bir şey varmış gibisinden pek bilgim yok ama belkide cihazın ömrünün uzaması için böyle bir önlem alınmıştır.Bu adamlar o kadar da salak değiller ya yıllardır süregelen bi firma sonuçta.İnsanları hayal kırıklıgına sokucak işler yapıcaklarını zannetmem

Cihazın ömrü uzayacakta,bunu alanlar kutuplarda kullanmayacak ki.Yaz aylarında bile dayanacak sıcaklıkta üretmeleri lazımdı.Millet bi sürü para vermiş,özellik istemek hakları bence.Ben netbook aldım gayet memnunum.En azından usb girişi var :durdurun

normal bence o ekran büyük ve kendini koruması doğru

Cihazın ömrü uzayacakta,bunu alanlar kutuplarda kullanmayacak ki.Yaz aylarında bile dayanacak sıcaklıkta üretmeleri lazımdı.Millet bi sürü para vermiş,özellik istemek hakları bence.Ben netbook aldım gayet memnunum.En azından usb girişi var :durdurun

Apple sadece kutuplar icin urettim deseymis keske. mesela ben yazin antalyada tatil yaparken kullanamiyacaksam ne bilim onu bosverdim sadece kısın kullanabileceksem o kadar parayi nye vereyim. minibook alirim daha ii :D

Geri