iPhone 5, Ne Zaman Satışa Sunulacak?

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Reuters haber ajansının yaptığı habere göre, Apple'ın yeni akıllı telefonu ile buluşmamız bir hayli yakın. Firma, yılın ilk çeyreğinde iPad 2 ile gündemi bir hayli meşgul etmişti. Görünen o ki, yılın son dönemi de Apple haberlerinden geçilmeyecek... (iPhone 5 Çerçevesi Dokunmatik Olacak!)

iPhone 5'ler Temmuz Ayında Tamamlanmış Olacak

Phone-5fdsf1302761241.png

Habere göre Apple'ın yeni nesil iPhone'u Temmuz ayında tamamlanmış olacak. Firma, o tarihten yaklaşık 2 ay sonra, iPhone 5'i Eylül 2011'de mağazalara dağıtmayı planlıyor. iPhone 4'e nazaran daha hızlı bir işlemciye sahip olacak olan cihaz, geliştirilen özellikleriyle başta iPhone fan'larının yüzünü güldürmeyi hedefliyor

Buna Para Vermek Hiçte Akıllıca Bir Fikir Değil :melek
Sevmiyorum Seni İPhone :)

O Kadar Zengin Olsam atrix 4g Alırım Şahsen :sleep:

Steve Job I Phone 5 3 sene beklemeden kaymağını yemeden :biggrin: asla piyasaya sürmez Çıkaracağı model kuvvet ihtimal gelişmiş bir model olur kuvvet ihtimel 3 boyut görüntü veren bir model olacak tahmini adı I Phone 4 3D : )

Temmuz geçti Ağustos Geçti hala ıphone 5 piyasada yok ne zaman çıkacak bu yahu

Steve Job I Phone 5 3 sene beklemeden kaymağını yemeden :biggrin: asla piyasaya sürmez Çıkaracağı model kuvvet ihtimal gelişmiş bir model olur kuvvet ihtimel 3 boyut görüntü veren bir model olacak tahmini adı I Phone 4 3D : )
Kuvvetle muhtemel ki flash desteği olmadığı için bir çok internet sitesini gösteremeyecek.
Çin telefonları ile insanlar bluetooth ile dosya alışverişi yaparken o kadar para verdikleri telefonun bunu bile garantiden çıkarmadan yapamadığını fark eden müşteriler mahzunlaşacak.

samsung galaxy s II Iphone den daha kullanışlı bana göre gerçi samsung da yok bende amna olsun tahminim o

200 $ olacakmıs yurtdısında cıkıs fiyatı gazetede okumustum

Geri