iPhone da kırıldı

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
0607_iphone.jpg

Daha önce DVD'nin koruma kodlarını da kırmayı başaran ve "DVD Jon" adı ile bilinen 23 yaşındaki Johansen, ABD'de ve dünyada çalışması için AT&T operatör desteğine ihtiyaç duyan iPhone'u, konuşma özelliği dışında bu operatörün desteği olmadan çalıştırdığını iddia etti.

DVD John, iddiasını internette kendisine ait günlükte yayınladı. DVD John, 3 Temmuz'da, "So Sue Me" (Hadi beni dava et) başlığı ile yayınladığı günlükte, iPhone'dan tıpkı iPod gibi müzik dinleyip, Wi-Fi özelliğini kullanabildiğini fakat konuşma işlevini yerine getiremediğini açıkladı.

Günlüğünde, bu konuda kafa yoranlar içinteknik detayları da yayınlayan DVD Jon, bahsettiği kırma işleminin sağlanabilmesi için gerekli yazılımların linklerini de veriyor.

AT&T yetkilileri, iPhone'un kırılması ile ilgili iddialara doğrudan yanıtlar vermezken; iPhone'dan maksimum performans alınması için, ürünün AT&T şebekesi ile etkinleştirilmesi ve Apple ile yaptıkları iki yıllık anlaşma gereğince ürünün AT&T desteği olmadan kullanılmasının suç sayılacağını belirtiyor. Apple yetkilileri ise DVD Jon'un iddiası ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

mynet.com​

helal olsun adama...lakabı süper :D

zaten apple programlari cok güvenli degilki hackerler daha cok windows tabanli isletim sisteminle ugrastigi icin apple güvenli gibi görülüyo cok az kisi apple isletim sistemini kullandigindan hackerler hic ugrasmiyo kirmaya, ugrasmaya bile gerek yok ayen örnekte gördügünüz gibi 2 gün daha olmadi piyasaya sürüleli hemen kirildi:D:D:D

zaten apple programlari cok güvenli degilki hackerler daha cok windows tabanli isletim sisteminle ugrastigi icin apple güvenli gibi görülüyo cok az kisi apple isletim sistemini kullandigindan hackerler hic ugrasmiyo kirmaya, ugrasmaya bile gerek yok ayen örnekte gördügünüz gibi 2 gün daha olmadi piyasaya sürüleli hemen kirildi

buna cevap vermek istiyorum
tamam dediğin dogru olailir herkes windows la ugrasıyor olailir ama unutma Windows Vista (dillerde destan olan vista :p ) piyasaya cıkmadan 1 hafta once rusyada duzenlenen bir hacker konferansında 10 dk içinde o da acıklama yapıldıgı için hacklendi.Simdi buna ne demeli ?
Kaynak: Cyber-Warrior

netice itibari ile kırılamayacak program ve yazılım yok gibi...

Kırılamayacak yazılım yoktur... Dünyada her gücü yokedecek güç vardır... =) kimse "beni kimse hackleyemez euhehe" demesin :) bal gibi hacklerler...
yapan arkadaşa tebrikler. haberi paylaşan arkadaşa teşekkürler :)

Geri