IRC kanal saldırı botları lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

synx

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bana IRC kanal saldırı botları lazım ama basit şeyler olmasın yardımlarınızı bekliyorum :eek:

indirdim 40 tane virüs çıktı içinden kardeşim win32.parite.b virüsü çıktı hemde antivirüs olmasa makina kafayı yiyecek lütfen adam akıllı programlar tavsiye edin..

KaRDESIm BeNımKıNDe ToJaN FaLan Yoq bı yeRDen InDırMe SeNDe DeNe 2 3 DeFa Baska BasKa SıteLerDen InDır ArıYan BuLur eger servere trojan sokucam DıYoSan sbconfig v1.0 OneRıRım :) KoLaY geLe

Artık Siber Script de olduğu gibi proxy kullanarak biryerere saldırmak demode oldu bu işi trojan botlarla yapmak daha mantıklı eh biraz zahmetli kodlamak, yaymak ama harika sonuçlar alabiliyorsun.Eger trojan bot sahibi olmak istiyorsan özel mesaj at elimden gediği kadar yardımcı olayım.

siber script bulmama yardım edecek var mı arkadaşLar. saygıLar

efehost kardeşim trojen yazılımını örete bilirsen memenun olurum msnem bu eklersen sevinirim

benim irc de #cadde die bir knaalım war ben oraya 50 tane bot sokmak istiyorm nasıl yapıcam? ama yetkililerin bundan haberi olmicak yardımcı olursanız sevinicem gerçekden
:/

efehost kardes benim msn yide eklesene banada lazım ama indiremiyorum valla yrdımcı olırsan çok sevinirim

harbi bi servıra saldı yapcagızz biriniz guzel bişe verin adam giriş kodu koymuss lafa geldinmi yıllardır bu işi yapaıyosunuzz kardesler guzel bi link verin guvenlik kodunuda assın VURALIM KAFALARINA ADAMLAR İTT valla hadii saygılarımlaa

yf ne dionuz anlamadım bişi :D super clone 5 indir saldirini yap :D

slm dai bana saldırı yapmam için yardım edrmisn proqram yollasan nasıl çalıştını yollasan saldırı yapmam lazım ltfen yardım et tşk. yardım etmek isteyen

selam bana bu saldırı işini öğretcek varmı adım kaan çok önemli kardeşler trojen nasıl sokarım bide z:lined atıyolar nasıl başa çıkıcaz modem karşı binada reset atamıyorum yardım please

hee msn adresim
beklicem kardeşler
yardımlarınızı

bu tarz konular açmak yasaktır ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri