Irki Bozuk Serefsizler.

RomeoMAD

JusT B€
Reaction score
0
Ülkemizde sadece 1 ermeni öldürüldü diye yürüyüş yaptılar ve o kadar araştırdılar ama hiç bir insan kalkıp ta bu masum insanlara işkence edilip öldürüldükleri için yürüyüş yapmadı......

GÖZ ARDI EDİLEN KORKUNÇ GERÇEKLER:

Yer: Azerbaycan, Hocalı 26/02/1992

Elleri bir ağaca arkadan bağlanan hamile bir kadının başına dikilmiş olan iki Ermeni yazı tura atıyordu. Bu kanlı kumarı yaklaşık 100 yıl önce Anadolu toprağında Kars'ta Ağrı'da Van'da Erzurum'da da ataları oynamıştı. Onlardan duymuşlardı. Karnı burnunda çaresiz bir Azeri kadının doğumu oldukça yakın görünüyordu. Çaresiz kadın bir hazan yaprağı gibi titriyordu. Elbiseleri yırtık, ayakları çıplaktı...Ermenilerin uzun boylu olanı elindeki
AK-47 model Rus yapımı otomatik tüfeğinin namlusuna monte edilen seyyar kasaturayı çıkartırken, diğeri elindeki demir parayı havaya attı;

-Akçik, manç?..
(Kızmı, oğlan mı?)

-Akçik...
(Kız)

Bu cevap üzerine 'oğlan' diyerek bahse giren Ermeni, elindeki kasatura ile
hamile kadının karnını bir hamlede yarıp çocuğu çıkarttı. Kan bürülü gözleri bebeğin kasıklarına kilitlendi.

-Tun şahetsar,ınger...
(Sen kazandın, yoldaş)

-Yes şahetsapayts ays bubrikı inç bes bidigişdana...
(Ben kazandım ama bu bebek nasıl beslenecek?)

-Mayrigı bedge gişdatsine.
(Annesi besleyecek elbette)

Bunun üzerine daha kısa boylu olan Ermeni, bir hamlede kasaturaya geçirdiği bebeği annesinin göğsüne yapıştırdı:

-Mayrig yerahayin zizdur.
(Çocuğa meme ver)

Aynı dakikalarda Hocalı'nın başka bir semtinde tek kale futbol maçı hazırlığı vardı. İki kesik Azeri kadın başını kale direği yapmışlar, top arayışına girmişlerdi. Başı tıraşlı bir çocuk bulup getirdiklerinde ise Ermeni çeteci sevinçle bağırdı:

-Asixn ma/,çimi yev bızdıge, aveg gındırnadabidi. Gıdıresek...
(Bu hem saçsız hem de küçük, iyi yuvarlanır. Kopartın...)

Aynı anda çocuğun gövdesi bir tarafa,başı da orta yere düşmüştü... Ermeniler zafer naraları atarak, kanlı postalları ile kesik çocuk başına vurarak kanlı bir kaleye gol atmaya çalışıyordu.

Bu iki olay Hocalı'da bundan çok değil yalnızca 14 yıl önce yaşandı.
Her iki olay da ermeni çetecilerin katliamlarına bizzat şahit olan görgü tanıklarının anlatımlarıdır. Ne yazık ki 26 Şubat 1992 günü binlerce Azeri türlü yöntemlerle vahşice katledilmiştir. Ajanslar, katliam haberini bütün dünyaya hızla geçerken, arşı titreten ağır bir vahşet yaşanan Hocalı halkından geri kalanlar ise çaresizlik içinde kıvranıyordu. Türkiye'de büyük bir dehşet uyandıran katliama ilişkin ilk görüntüler ise TRT aracılığı ile duyurulmuştu. Bütünüt olanları batılı gazeteciler, özellikle de New York Times belgeledi. 26 Şubat'ta güçlü silahlarla donatılmış Ermenistan silahlı kuvvetleri ile Hankendi'nde konuşlanmış bulunan Albay Zarvigarov komutasındaki 366'ncı Rus Motorize Alayı, Hocalı'ya saldırarak tarihin en vahşî katliamlarından birini yaptılar.

26 Şubat! gecesi Rus motorize alayının tanklarından açılan top ve roket saldırıları ile Hocalı Havaalanı kullanılamaz hâle getirilerek kentin dış dünya ile ilişkisi de tamamen kesildi. Savunmasız kalan kente giren Rus destekli Ermeni askerleri, çocuk, yaşlı, kadın, bebek demeden birçok insanımızı vahşîce katlettiler. Ermenilerin işgal ettikleri Hocalı'da dehşet verici olaylar yaşandı. Canlı canlı insanların kafa derilerini yüzdüler, Sağ olarak ele geçirdiklerini ise sistematik bir işkenceye ve tıbbî deneylere tâbi tutarak, insanlık dışı muamelelere maruz bıraktılar.
Hızar ve testereler ile diri diri insanların kol ve bacaklarını kestiler. Genç kızların önce saçlarını,sonra da kafa derilerini yüzdüler. Babanın gözü önünde evladını, evladın gözü önünde babayı kurşunlara dizdiler. Kesik kafaları sepetlere doldurdular.

Peki neydi bu düşmanlık?
Ermenistan'daki okul duvarlarında asılan haritalarda Türkiye'nin 12 ili yer almaktayken, Ermenistan'ın bayrağında Türkiye hudutları içindeki Ağrı Dağı'nın resmi varken, Ermenistan Millî Marşı'nda 'Topraklarımız işgal altında, bu toprakları azat etmek için ölün,öldürün' denmekteyken, başkaca bir neden aramaya zaten gerek yok sanırım.

Dağlık Karabağ Bölgesi'nde bulunan Hocalı'ya, eski Sovyet İttifakı Silahlı kuvvetleri'ne ait 366.Alay'ın desteği ile Ermeni Sılahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen saldırılar sonucu 613 Azerbaycan Türk'ünün hayatını kaybettiği resmî olarak açıklandı. Ancak kayıp sayısının bu rakamların çok çok üstünde olduğu bilinmektedir. 56 hamile kadın karnı yarılmış durumda bulunmuştur.

Bu alçak saldırıda 487 kişi ağır yaralanırken, 1275 kişi ise rehin alınmış, geri kalan nüfus da bin bir zorlukla canını kurtarmış ancak bu olayın tahribatından ruhları ve hafızaları asla bir daha kurtulamamıştır.

Şahitlerin anlattıklarını dinleyenler önce kulaklarına inanamadı.! Fakat katliam sonrası Hocalı'ya girdiklerinde ise, görgü tanıklarının abartmadığını kısa sürede anladılar. Hocalı'da katliam bölgesini gezen Fransız gazeteci Jean-Yves Junet'nin gördükleri karşısında söyledikleri, katliamın boyutunu da anlatıyordu:

'Pek çok savaş hikâyesi dinledim. Faşistlerin zulmünü işittim, ama Hocalı'daki gibi bir vahşete umarım kimse tanık olmaz' Peki 26 Şubat 1992 günü yaşanan bu katliamın emrini kim vermişti; Ermenistan Devlet Başkanı sıfatını taşıyan Robert Koçaryan denilen kirli katilden başkası değildi.

Yaptığı terör faaliyetlerinin oranı nispetinde terfi eden Taşnaksutyun örgütü liderlerinden Robert Koçaryan, 20 Mart 1996'da Ermenistan Başbakanı oldu. Karabağ'da barış istediği için aşırı milliyetçilerin tepkisine daha fazla direnemeyen Levon Ter Petrosyan istifa edince de 30 Mart 1998 yılında ondan boşalan Devlet Başkanlığı koltuğuna,'Hocalı Katlia! mı' baş sorumlusu olan azılı terörist Robert Koçaryan oturdu.
Ermeniler Türk hamile kadınlarına tecavüz edip karnını hamile olduğu halde taş ile doldurup öldürmüşler ve küçük Türk kızlarına tecavüz edip öldürmüşlerdi.

Alıntıdr.

Edit:Konu butun ermenilere hitaben degildir,SADECE KANI,NAMUSU,SEREFI BOZUK OLANLARADIR.

RomeoMAD Güzel Bir Konuya Değinmişsin... Ne Yazıkki Ülkemizdeki başta gelenler, başka ülkelerle aralarını bozmamak için, haksızlığa uğrasakta susmayı tercih ediyorlar. Hatta susmaktan ziyade Halkıda susmaya zorluyorlar!
Hiç Dikkat Ettinizmi? Bu ermeni Soykırımı Muhabbetinde ermeniler Protesto gösterileri yaptılar, ama birşey olmadı. Bizimkiler Yapmak istediklerinde Polislerin tepkileriyle Resmen bütünleştiler!
Baştakiler bizi böyle susturmaya çalışırlarsa SEMER VURAN ÇOK OLUR!

Ben okadar yazdım ama,Sen daha net yazdın
eyw kardeşim

Kapalı gözler sadece görmek istediklerini görür, gerçeği görmek değil ki amaçları...
Ermeni soykırımı diye bağıran kişiler tarihi ya bilmiyor yada hikaye kitaplarından tarihi okuyor ve ne hikmetse bu gibi olayları da pas geçiyorlar !!
Soykırım var diyen bazı ülkeler kendi geçmişlerindeki soykırıma varan olayları çok masumane şekilde örtüyor ve es geçiyor, ne hikmetse bizden de kimse çıkıp bu ne biçim iş demiyor!!
Basiretsiz ve kendi çıkarlarına düşkün insanlar siyaset yaparsa olacağı bu zaten...

Edit:Konu butun ermenilere hitaben degildir,SADECE KANI,NAMUSU,SEREFI BOZUK OLANLARADIR.[/QUOTE]

Sen hepsini itham ettin bile. Tamam yapılanlar doğru bir şey değil ama bu konuları uzatmamak lazım bence. Geçmiş geçmiştir.Önemli olan yaşananlardan ders çıkarıp geleceği kazanmaktır diye düşünüyorum. 1 ermeni ölünce ayaklanmanın altında bir sürü derin sebep var.Yorum yapmak istemiyorum fazla.

Edit:Konu butun ermenilere hitaben degildir,SADECE KANI,NAMUSU,SEREFI BOZUK OLANLARADIR. Sen hepsini itham ettin bile. Tamam yapılanlar doğru bir şey değil ama bu konuları uzatmamak lazım bence. Geçmiş geçmiştir.Önemli olan yaşananlardan ders çıkarıp geleceği kazanmaktır diye düşünüyorum. 1 ermeni ölünce ayaklanmanın altında bir sürü derin sebep var.Yorum yapmak istemiyorum fazla.[/

Dikkat edersen Uzatan Türk Milleti Değil. Yabancı Ülkeler! Hala Anketler Yapılıyor. CNBC-E'nin sitesinde bile hala anket var. Bu konuyu Uzatan Türk Milleti Değildir!

Geçmiş geçmiştir..
Geçmişten ders almak gerekiyor..

O zaman geçmiş geçmiş değildir..

Hrant Dink Türk'lere küfür etti mi etmedi mi ?

Hrant Dink öldürüldü diye sokaklara salınan insanlar gösteri uğruna şovenizm uğruna gitti mi gitmedi mi ?

Ve bizimkiler hala Ermenistan'la diploması ilişki kurmaya çalışıyor mu çalışmıyor mu ?

Bizim şehitlerimizi gerekli olduğu zaman anıyorlar mı anmıyorlar mı ? ( sadece cenazelerde )

Ve Hrant Dink ne kadar Ermeniydi ?

Sorular uzar gider ...

Ama Hocalı unutulmaz mıh gibi aklımızda kalır..

yahu arkadaşlar bende diyorum ki o hocalıdaki şerefsizi şu an elime verseler toplu iğneyle yavaş yavaş etlerini koparta koparta acıta acıta öldürürdüm onu.Ama diyorum ki zaten amaç belli ortamı kızıştırmak kaos ortamı yaratmak oyuna gelmeyelim diyorum bende başka bir şey demiyorum.Ha bu arada ben biz uzatıyoruz demedim uzatmamak lazım dedim.Lütfen okuduklarımızı iyi anlayalım.

Dünya, göz yumamazsın bu insanlık suçuna
Gözünü kan bürümüş, bak ermeni piçine
Benim diyor girmişte hududumun içine
Ya bu işe bir dur de ya aradan çık artık!
Ya Karabağ ya ölüm ! Başka yolu yok artık!

Türk'ün dostu Allah'tır İslama inanmıştır
İslamda Hubbül Vatan, Minel İman denmiştir
Yani vatan aşkını İmanla bir anmıştır
Demedi deme dünya bana cihat hak artık!
Ya Karabağ ya ölüm ! Başka yolu yok artık!

ozan arifin şiirindeki sadece iki kıta yetiyo herşeyi anlatmaya...

Edit:Konu butun ermenilere hitaben degildir,SADECE KANI,NAMUSU,SEREFI BOZUK OLANLARADIR.

Sen hepsini itham ettin bile. Tamam yapılanlar doğru bir şey değil ama bu konuları uzatmamak lazım bence. Geçmiş geçmiştir.Önemli olan yaşananlardan ders çıkarıp geleceği kazanmaktır diye düşünüyorum. 1 ermeni ölünce ayaklanmanın altında bir sürü derin sebep var.Yorum yapmak istemiyorum fazla.[/QUOTE]

Uzatmayalım ?

Tey tey ...

Bu kadar mı köhneleştik..

Sen hepsini itham ettin bile. Tamam yapılanlar doğru bir şey değil ama bu konuları uzatmamak lazım bence. Geçmiş geçmiştir.Önemli olan yaşananlardan ders çıkarıp geleceği kazanmaktır diye düşünüyorum. 1 ermeni ölünce ayaklanmanın altında bir sürü derin sebep var.Yorum yapmak istemiyorum fazla.

Uzatmayalım ?

Tey tey ...

Bu kadar mı köhneleştik..[/QUOTE]

:saskin seviyemizi koruyalım arkadaşım senin fikrinde olmayan herkese köhne möhne konuşma bence. Kaldı ki benim yazdıklarımı yanlış yorumladınız orası ayrı bi olay zaten. Neyse konu benim için kapanmıştır.

Konularıma msj yazmak en nefret ettigim şeydır.mecburen yazıyorum
GECMISE MAZI DIYELIM DIYOSUN.
OZAMAN BIZ TURK MILLETI SOYSUZUN SOPSUZUN TEKIYIZ.
BUGUNLERE GELDIYSEK GECMISLE GELDIK,TARIHINI UNUTAN BENLIGINI UNUTMUS OLUR.

Konularıma msj yazmak en nefret ettigim şeydır.mecburen yazıyorum
GECMISE MAZI DIYELIM DIYOSUN.
OZAMAN BIZ TURK MILLETI SOYSUZUN SOPSUZUN TEKIYIZ.
BUGUNLERE GELDIYSEK GECMISLE GELDIK,TARIHINI UNUTAN BENLIGINI UNUTMUS OLUR.

Haklısın;
Milleti Millet Yapan; Ülkeyi Ülke Yapan GEÇMİŞİDİR!
Geçmişte Geleceğin Aynasıdır!
Geçmişi Olmayan Toplum Toplum Değildir!
Ben türk Milletinin Geçmişinden Gurur Duyuyorum! Biz hiçbirşeyi yanlış yapmadık. Yanlış olarak gösteren, olmamış olayları oldu gibi gösteren yabancı devletlerin, sadece yıldırma ve çıkar politikalarından başka bir şey değildir.

bu Türk milleti ne zaman kendine yapılanı unutmaz mazide kaldı demeyıp gelecegı gecmısın gölgesine göre sekillendirirse o zaman bı yerlere gelir dostu dusmanı ayırt ederız..

Uzatmayalım ?

Tey tey ...

Bu kadar mı köhneleştik..

:saskin seviyemizi koruyalım arkadaşım senin fikrinde olmayan herkese köhne möhne konuşma bence. Kaldı ki benim yazdıklarımı yanlış yorumladınız orası ayrı bi olay zaten. Neyse konu benim için kapanmıştır.[/QUOTE]

Canım güzel kardeşim benim..

Dünyada o kadar çok mühim konu var ki ...

Ama geçmişi inkar etmeye kalkarsan..

OLmuyor ..

Senin fikrin bile Türk'ün Geçmişi hakkında bir şey yorumlayamaz ...

s.a arkadaşlar yine lafı kıyıdan köşeden çevirip kürtlere getiriyorsunuz ewet katliamı yapanlar şerefsizlerdi ama hrant dink olayında kürtlerden başkası protesto etmedi yine herkesi aynı kefeye koymayı başardınız ya helal olsun bir müslüman olarak hocalıdaki olayı unutamayız filistindeki müslüman kardeşlerimizi de unutmadık ama lafları dikkatlice seçmenizi öneririm teşekkürler

bence konu butun serefsız ermenıleredır bu adamlara katlıam yapılmıssa bundan buyuk seref duyarım ve yıne yapılmasınıda ısterım ınsan olmayan ve ınsana benzıyen yaratıkların oldurulmesı ne zamandan berı katlıam olmus serefsızler gebersın helal olsun onları olduren atalarıma allahım yerlerını cennet etsın

sanane 1907 :ewet bencede her ırkta kanı bozuk şerefi bozuk olan wardır dünyanın her tarafında kansız ırkı bozuk wardır senin lafı nereye getirmek istediğini biliyorum ama allahu teala tüm insanları ırkları birbirinden üstün yaratmamıştır eğer üstün ırk safsatalığına dewam ediyorsan bi tezat wardır müslümanlıpından şüphe duyarım her ırk aynı özellikler sahiptir siyah beyaz asyalı v.s allah ıslah etsin bu düşüncelere sahip kişiliklere acıyorum sadece kendi kendinizi kandırmaya dewam edin bence hitler de aynı düşünceye sahipti cehennemin ta dibinde dir şuan

Ermeni katliamlarını kınıyorum.Lakin konu başka yerlere çekilmesin
Hrant Dink olayında olduğu gibi...Hrant Dink benim nazarımda makbul
bir adam değildi...Ayrıca*Öldürülmesi yaşamasından daha çok ses getirdi .

karşılaştırdığınız olaylar çok farklı arkadaşlar. 15 sene önceki olaydan bahsediyorsunuz. ben o zamanlar çocuktum dünyadan haberim yoktu. fakat hrant dink öldürüldüğünde ben de gittim yürüyüşe. bize yanlış yapıldı diye bizim yaptığımız yanlışları da yok mu sayacağız? hem şu anda katilleri devlet tarafından korunuyor. bu olay çözülene kadar, suçlular cezalandırılana kadar yine yürüyeceğiz yine ve yine...

türk olmak için başka ırklara b.k atmaya da gerek yok. almanya da zamanında dünyayı kesti rusya da. şimdi birleşmiş milletler bünyesinde barış için toplanıyorlar falan.. zamanında yapılan zulümler tabii ki üzücü tabii ki uluslar arası arenada hakkımız aranmalı ama ülkemizde öldürülen bir gazeteci için "bir ermeni öldü" gibi bir tabir kullanmayalım. çok çirkin. ve eğer milliyetçiyseniz şöyle söyliyeyim: asil türklere yakışmaz..

Geri