islam lideri tc başbakanı

herryilmaz

New member
Reaction score
0
Türkiye'nin dış politikasının, bütün Libya lider ve yetkilileri tarafından takdir edildiği belirtilen açıklamada Kaddafi'nin dış ilişkiler danışmanı Başbakan Erdoğan'ı ''İslam aleminin lideri'' olarak gördüklerini ifade ettiği öğrenildi.

1040vio.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Libya ziyareti sırasında, Türkiye'nin dış politikasının, bütün Libya lider ve yetkilileri tarafından takdir edildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Libya yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, Başbakan Erdoğan'ın, Davos'ta, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e yönelik tavrı takdir edildi ve Türkiye'nin dış politikası, takip ettiği çizgi memnuniyetle karşılandı.

Görüşmelerde, terörle mücadele, ekonomik anlamdaki gelişmeler de ele alındı.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Libya Lideri Albay Muammer Kaddafi'ye Cumhurbaşkanı Gül'ün selamı iletildi ve Kaddafi Türkiye'ye davet edildi.

Kaddafi'nin Erdoğan onuruna verdiği yemekte, Mali Dışişleri Bakanı'nın, Başbakan Erdoğan'ı ''İslam aleminin lideri'' olarak gördüklerini ifade ettiği öğrenildi.

KAYNAK

'İslam aleminin lideri' olarak görüyoruz' haberi Siyaset haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

Yukarıdaki resmi gören bunu Kaddafinin söylediğini zanneder..
haberde bu yok..
mali dış işleri bakanı söylemiş..
ifade edimiş öğrenilmiş...
suyunun suyu..
araplar türkleri lider falan kabul etmez..
islam alemi liderliğine soyunursanız tepki alırsınız..
bu tip propagandaya da liderliğe soyunmaya da gerek yok..
siz güçlü olursanız liderlik kendiliğinden gelir...
1,5 milyarlık başıboş islam dünyasını organize edip ticareti geliştirmek önemli..

yukarıdaki resmi gören bunu kaddafinin söylediğini zanneder..
Haberde bu yok..
Mali dış işleri bakanı söylemiş..
Ifade edimiş öğrenilmiş...
Suyunun suyu..
Araplar türkleri lider falan kabul etmez..
Islam alemi liderliğine soyunursanız tepki alırsınız..
Bu tip propagandaya da liderliğe soyunmaya da gerek yok..
Siz güçlü olursanız liderlik kendiliğinden gelir...
1,5 milyarlık başıboş islam dünyasını organize edip ticareti geliştirmek önemli..

güzel ve iyi niyetli temenniler onuda görmeyi umarız

Araplardan birşey olmaz bence İsrail ilk filistin topraklarına saldırdığında islam dünyasını gördük birçok emirin altında lüks arabalar vara ama halk ezik yaşıyor yok abicim islam liderliği bir kenara kalsın özellikle araplarla ortaklık damalar senin atalarının yaptığı Ecyad kalesine göz dikmiş Amerikalı otel yapacak dedi gıkını çıkarmadın bu adamlar sana biyad etmez.

Ben şuna inanıyorum Ben Ömrümde Recep Tayyip Erdoğan gibi akıılı siyasetci görmedim...adam biliyo işi..

Ben şuna inanıyorum Ben Ömrümde Recep Tayyip Erdoğan gibi akıılı siyasetci görmedim...adam biliyo işi..

Katılmıyorum tüm herşeyi sen takip edemezsin ne kadar akıllı olursan ol yanında sağlam adamlar olmadı mı o iş yürümez siyaset takım oyunudur bence

Araplardan birşey olmaz bence İsrail ilk filistin topraklarına saldırdığında islam dünyasını gördük birçok emirin altında lüks arabalar vara ama halk ezik yaşıyor yok abicim islam liderliği bir kenara kalsın özellikle araplarla ortaklık damalar senin atalarının yaptığı Ecyad kalesine göz dikmiş Amerikalı otel yapacak dedi gıkını çıkarmadın bu adamlar sana biyad etmez.

Katılmıyorum tüm herşeyi sen takip edemezsin ne kadar akıllı olursan ol yanında sağlam adamlar olmadı mı o iş yürümez siyaset takım oyunudur bence

doğru sözlere ne hacet işte serbest kürsüde hep böyle eleştiri ve yaklaşımlar olsa

LİDERLİK ; AVATARIMDAKİ resme tezat bi kavram değil mi???

bu kaddafi ........... zamanında erbakan gittiğinde kürdistan kurulmalı felan demişti ülkeyi karıştırmıştı onlarıda unutmadık baktı avrupa ve amerikadan fayda yok tekrar ozune dondu donek pislik.

Geri