IsrarLa Modifiye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatasız KuL oLmaz..++ oLiver PascaL Nouma :goz:

-1905 hakkında hayırlısı

oncelikle kisisel bi dusunce olmadigini belirteyim
tamam bu isten anliosun o konuda bi sey soylememe gerek yok ama egri oturup dogru konusalim.
simdi + desem bilindigi gibi bolumde 3 kisilik is yok.ghost un dedigi gibi resimleri olmus konu bile yok.ayrica firtinanin basvurusunuda unutmamak lazim.solariz 3. moda gerek yok demisti.

Birde bazi kisiler konuya "sensiz modifiye olmaz " falan yazmislar.
nasil olmuyormis ben anlamadim.bugune kadar cogunlukla ben yonettim bolumu.bazan siteden uzak kaldigim zamanlarda oldu.ama hicte oyle buyuk bi sorun yasanmadi.veya cewapsiz bi soru kalmadi.demekki oluyormus.kimse kusura bakmasin ama ben bu "sensiz olmaz" sozunu sahsima karsi saygisizlik olarak anlarim.yani marifet resim koymaksa herkes resim koyabilir.yok marifet bilgi paylasimi veya gerektiginde yardim etmekse zaten biz yapioruz.senin bunu yapmani engelleyen bisey yok ortada.yani bilen insan heryerde bilgisini paylasir.bunun yonetici olup olmamakla bi alakasi yoktur.

kisaca suan icin gerekli gormuyorum.2 kisi bolumu sorunsuz idare edebiliyoruz.
saygilarimla..

tamam bu isten anliosun o konuda bi sey soylememe gerek yok ama egri oturup dogru konusalim.
simdi + desem bilindigi gibi bolumde 3 kisilik is yok.ghost un dedigi gibi resimleri olmus konu bile yok.ayrica firtinanin basvurusunuda unutmamak lazim.solariz 3. moda gerek yok demisti.

nasil olmuyormis ben anlamadim.bugune kadar cogunlukla ben yonettim bolumu.bazan siteden uzak kaldigim zamanlarda oldu.ama hicte oyle buyuk bi sorun yasanmadi.veya cewapsiz bi soru kalmadi.demekki oluyormus.kimse kusura bakmasin ama ben bu "sensiz olmaz" sozunu sahsima karsi saygisizlik olarak anlarim.yani marifet resim koymaksa herkes resim koyabilir.yok marifet bilgi paylasimi veya gerektiginde yardim etmekse zaten biz yapioruz.senin bunu yapmani engelleyen bisey yok ortada.yani bilen insan heryerde bilgisini paylasir.bunun yonetici olup olmamakla bi alakasi yoktur.

saygilarimla..

Şimdi bunun üstüne'de pek birşey söylenmez ama ne diyelim adam çalısıyor.Hata yapmıs olabilir cünkü hatasız kul yok peygamberler haric.Hata yapmıs olması bu yaptıgı hatayı düzeltmeyecegi anlamına gelmez.Şimdi şapkanızı cıkarın ve önünüze koyun bakalım.Siz 4/4Lükmüsünüz. ??

Bence Uygundur.

Yorum yapmayayim dedim dedim ama iste tutamadim kendimi..
kimse dort dortluk degil ama duruma su acidan bakalim..
yapilmis hatalar var sorunlar var vehalledilip halledilmedigini merak ediyorum..

benim olayi hepiniz hatirlarsiniz modlugum alindiginda yonetimle ilgili ters dusmustum ve baya yuklenmistim yonetime.
hakli taraflarim vardi belki ama haksiz taraflarimda vardi..
ben haksizlari gordum ozur diledim sorunlarimi hallettim..
ayni seyi eger yapmis isen o zaman sorun yok tabiki ama yapmamissan bence dargin bir sekilde konu acman yanlis..
ozru kimden dileyecegini biliyorsun sen zaten..
su tavrini hic begenmedim 2. sayfada olumsuz oy veren kisilere tesekkur etmemissin.. elestirinin iyisi oldugu gibi kotusude makbuldur sen bu sekilde sanki tavir koymussun ortaya..
aktug hakli bir yonden konu modifiye 3. mod bilmiyorum ne derece dogru olur mesela donanima basvurdum mod yok visaaion ben ve marko pasa 3umuz mod olabilirmiyiz?
bence olabiliriz.. internetle ugrasan herkes bu bolumden birseyler faydalaniyor her sorunu cozemiyorum mukemmel degilim benim bilmedigin seyler gormedigim seyler olabilir.. 2. veya 3. mod bunlari cozebilir..
ama modifiyede olay o kadar farkli ki.. ulkemizde gelismemis bir sektor krank mili nedir diye sorsak bircogumuz bilemeyecegiz belkide.. boyle bir sektorun internet versiyonuda bilyorum nasil 3 modla olabilir..
simdi bende anliyorum modifiyeden yada online oyunlardan.. ama ben 2 sine de baslik acmadim neden cunku ihtiyac oldugunu sanmiyorum
ihtiyac olsaydi basvurabilirdim ilgilenmek icin.. ama saolsun arkadaslar ellerinden geldigi kadar ilgileniyorlar..
konu biraz bana kaydi burak sen cikarman gereken dersi cikarirsan bir problem yok tabiki..
hackhell yonetimi de herkese 2. bir af sunmustur bu af gebzeli ye de olabilir.. ama tek problem affedilmeyi istemesi ve buna karsilik birseyler yapmasi..
iyi aksamlar..

Yorum yapmayayim dedim dedim ama iste tutamadim kendimi..
kimse dort dortluk degil ama duruma su acidan bakalim..
yapilmis hatalar var sorunlar var vehalledilip halledilmedigini merak ediyorum..

benim olayi hepiniz hatirlarsiniz modlugum alindiginda yonetimle ilgili ters dusmustum ve baya yuklenmistim yonetime.
hakli taraflarim vardi belki ama haksiz taraflarimda vardi..
ben haksizlari gordum ozur diledim sorunlarimi hallettim..
ayni seyi eger yapmis isen o zaman sorun yok tabiki ama yapmamissan bence dargin bir sekilde konu acman yanlis..
ozru kimden dileyecegini biliyorsun sen zaten..
su tavrini hic begenmedim 2. sayfada olumsuz oy veren kisilere tesekkur etmemissin.. elestirinin iyisi oldugu gibi kotusude makbuldur sen bu sekilde sanki tavir koymussun ortaya..
aktug hakli bir yonden konu modifiye 3. mod bilmiyorum ne derece dogru olur mesela donanima basvurdum mod yok visaaion ben ve marko pasa 3umuz mod olabilirmiyiz?
bence olabiliriz.. internetle ugrasan herkes bu bolumden birseyler faydalaniyor her sorunu cozemiyorum mukemmel degilim benim bilmedigin seyler gormedigim seyler olabilir.. 2. veya 3. mod bunlari cozebilir..
ama modifiyede olay o kadar farkli ki.. ulkemizde gelismemis bir sektor krank mili nedir diye sorsak bircogumuz bilemeyecegiz belkide.. boyle bir sektorun internet versiyonuda bilyorum nasil 3 modla olabilir..
simdi bende anliyorum modifiyeden yada online oyunlardan.. ama ben 2 sine de baslik acmadim neden cunku ihtiyac oldugunu sanmiyorum
ihtiyac olsaydi basvurabilirdim ilgilenmek icin.. ama saolsun arkadaslar ellerinden geldigi kadar ilgileniyorlar..
konu biraz bana kaydi burak sen cikarman gereken dersi cikarirsan bir problem yok tabiki..
hackhell yonetimi de herkese 2. bir af sunmustur bu af gebzeli ye de olabilir.. ama tek problem affedilmeyi istemesi ve buna karsilik birseyler yapmasi..
iyi aksamlar..

Dostum iyi güzeL demi$sin katıLıyorum fakat krank miLi bir sektör deiL ki motorun bir parçası..ana miL anLamına qeLmektedir. pistonLardan aLm$ oLduğu hareketi daireseL harekete cevirir..VoLan vardır motorda..VoLanı otomatik oLarak çevirmeye de yarar.
Motor hakkındaki biLqimi kimse tartı$amaz kanımca..4 Sene denizciLik Lisesi gemi makineLeri okudum Ve yakLa$ık 3 sene motor hakkında biLqi qördük.Üniversitede denizciLik okumak istemediğim için katsayının dü$eceğini biLe biLe Jeofizik müh. kat kat üstünde bi puan yapmama rağmen Jeofiziğe girdim mesLek Lisesinden geLdiğim doLayısıyLa kat sayı probLeminden..
Neyse konunun dı$ına çıkmayaLım..Ayrıca bana eksi veren ki$iLerin çoğuna t$k ettim.BazıLarının samimiyetine güvenmediğim için ve aramızdaki ikiLi probLemLerden doLayı eksi verdikLerini biLiyorum.Adamın biri foruma uğramaz mesaj yazmaz sırf bana eksi vermek için konuma girer :)
Neyse gerekirse özrümüzüde diLeriz.Zamanında bi hata yaptık ama birçok ön yargıyı yendiğimi dü$ünüyorum..

saygilarimla..

Atakan senLe daha önce de ettiğimiz muhabbetLerde kendi ağzınLa söyLüyordun "2 resimLe mod oLanLar var adamın modifiye hakkında hiç bi biLgisi yok" diyordun.KendinLe çeLi$me bu konuda yanıLıyorsun..
Ama diğer yazına tamamen katıLmakLa beraber sana oLan saygımıda biLirsin..DostLuğumuz uzun modifiyede kimse yokken sen ben arfy gibi adamLar vardı.Biz eski toprağız dünkü çocuğun geLip bana bugün akıL vermesi mantıksız bir$eydir.
2 mod idare edebiLiyorsanız eyvaLLah.O zaman ba$ka bi zamana..
AdayLığımı çekiyorum bu saatten sonra açık kaLması çok mantıksız.

Ama herkesin iyi biLmesi gereken bir$ey var $uana kadar 5 kez modifiyeye ba$vurdum.3.ba$vurumda mod oLmu$tum ve ondan sonra 2 ba$vuru daha yaptım.oLmadı.ModifiyeyLe iLgiLi oLmasan bu i$i sevmesem giderim ba$ka bi böLüme de mod oLurum ama ben öyLe bi adam deiLim.
HackheLL bâki oLdukça ben buradayım ve HackheLL'e sadığım.Biz çok gördük yetkiLeri aLındıktan sonra siteyi bırakıp kaçanLarı..
SaygıLar sevgiLer

Yönetimde bulunmanda 1 sorun gormüyorum dostum

+1 :goz:

Bölüm idare etmekle moderatör alınmıycak die 1 kayide yok bence...

+ 2009
Hakkında Hayırlısı..

mesela donanima basvurdum mod yok visaaion ben ve marko pasa 3umuz mod olabilirmiyiz?
..

yaff donanım'ın modifiye ile ne alakası var Lama yapma gözümün yag tenekesi.. :D hindistanda havalar sıcak galiba kafana günes gecmis senin. xD geL sn taxim MC e de takılalım bırak konuya msjları.. sen donanımda calıs Lamacix'im xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri